ENES GÖZ KAMAŞTIRIYOR

ENES GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Kırmızı-beyazlı ekibin genç yıldızı Enes İslam İlkin idmanlarda teknik heyetten tebrik almaya devam ederken gösterdiği performansla adeta 'ben buradayım' diyor. 

Yılport Samsunspor'un 2000 doğumlu genç yeteneği Enes İslam İlkin, antrenman performanslarıyla teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Görev aldığı dakikalarda taraftarın beğenisini kazanan İlkin, idmanlarda teknik heyetten övgü alıyor. Eline geçen fırsatı iyi değerlendiren ve hırslı oyunuyla grafiğini yükselten İlkin, teknik heyete göz kırpıyor. Son oynadığı Kırklarelispor mücadelesinde 1 gol 1 asistle oynayan genç yıldız, Yılport Samsunspor formasıyla uzun yıllar ilk 11'de görev almak istiyor.

enes-4.JPG

GENÇ VE YETENEKLİ
Kırmızı-beyazlıların genç yıldızı Enes İslam İlkin ile alakalı olarak açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Sadece şunu söylemek istiyorum, bizim futbolcuları birden çok yükselterek veya ertesi maç iyi oynamadığında yerden yere vurmak iyi değil. Enes hakkında da daha önceleri çok şeyler söylendi. Bence genç arkadaşlar için istikrarı yakalaması için önemli. Bu müsabakada iyi bir maç çıkardı. Ama çalışması gerekiyor. Üstüne koyacak. Genç ve yetenekli bir arkadaşımız. Ama bunları bir maçta göklere, bir maçta da yerin dibine vurmanın bir anlamı yok. Çünkü orada istikrarı yakalayamazsınız. Hep üstüne koyarak ve bilinçli bir şekilde gidilmesi gerekiyor. Genel anlamda Enes’ten memnunum" diye konuştu. Kırmızı-beyazlı taraftarların övgülerinden mutluluk duyan İlkin, antrenmanlarda elinden gelenin en iyisini yaparak çalışmalarını sürdürüyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.