En tatlı komedi Samsun’da

En tatlı komedi Samsun’da
Asuman Dabak Tiyatrosu en tatlı komedi oyunu olan “Vanilyalı İlişkiler” ile 22 Mart'ta Samsun AKM'de seyircisi önünde olacak.

Ünlü oyuncu Asuman Dabak 22 Mart 2010 tarihinde Samsun AKM'de sahnelenecek olan Asuman Çakır'ın yazdığı Ziya Kürküt'ün yönettiği “Vanilyalı İlişkiler” oyunuyla Samsunlu seyircilerle buluşacak.

'Vanilyalı İlişkiler'in konusu: “VANİLYALI İLİŞKİLER, şehir yaşamının kadınlı-erkekli,gürültülü-patırtılı,itişli-kakışlı olma gerçekliğinin tanıklığını kadın karakter gözüyle yapan romantik komedidir. Oyunun konusuna gelince…
Sema günlük bir gazetede çalışırken işine son verilmiş bir yazardır. İşsiz geçen günlerin ardından 900 lü hatlarda çalışmaya başlar. Daha önce yazdığı dizi senaryosunun arkadaşı Pelin (Romina Özipekçi) sayesinde yapımcılar tarafından beğenilmiştir. Projedeki aksaklıların Pelin'in bulduğu yazar (Atila Irgılata) düzeltecek olan Sema bu sırada eve gelen tesisatçı Halim'i ( Ufuk Özkan ) yazar sanıp tam bir karışıklığın içinde buluvermiştir kendini. Tüm bu kaos yaşanırken Sema'nın tipik bir ev kızı olan yan komşusu Fidan'ın(Zuhal Yalçın) da gelmesiyle işler arapsaçına döner”

Mehmet Özdemir