En Kaliteli İstanbul Havalimanı Otel

En Kaliteli İstanbul Havalimanı Otel
İstanbul yeni havalimanın açılması ile birlikte o bölgede hizmet veren otellerde de bir yoğunluk süreci başladı.

İstanbul yeni havalimanın açılması ile birlikte o bölgede hizmet veren otellerde de bir yoğunluk süreci başladı. olan ve bu bölgede hizmet veren tüm oteller kısa ve uzun süreli konaklamalar için farklı birçok alternatif sunmakta.

Dem İstanbul Hotel konseptinde bulunan ve bu alanda en uygun fiyatla en güzel hizmeti sunan en çok ilgi gören yerlerden birisidir. Otel 4 yıldızlı olarak hizmet vermekte ancak sunmuş olduğu hizmet kalitesi ile beş yıldızlı otelleri aratmamaktadır. Sizlerin her türlü ihtiyacına karşılık en kaliteli detaylarla sizlere hitap etmektedir. hakkında kısa bir araştırma yaptığınızda da bunu net olarak görebilirsiniz ki, Dem Otel sizlere en uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.

Dem İstanbul Otel Konumu

Dem İstanbul Otel yeni havalimanı ile birlikte harekete geçen ve sizlere kaliteli hizmet sunmayı hedef edinmiş bir oteldir. Otel İstanbul’un merkezi sayılan Güneşli ‘ de yer almaktadır. İstanbul 3. havalimanına olan uzaklığı sadece 25 dakikadır. Aynı zamanda İkitelli, Bağcılar, Expo Fuar Alanı, Tüyap, Tekstilkent gibi ticaret merkezlerine ise sadece beş dakika uzaklıktadır. İstanbul turistik alanlarına, yeme içme alanlarına ve sosyal alanlara ise oldukça yakındır. Sizlerde her ne amaçla olursa olsun İstanbul gezilerinizde merkezi konumda yer alan bu oteli tercih edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.