‘En İyi İşverenleri’ arasında

‘En İyi İşverenleri’ arasında
Samsun'da üretim ve istihdam sağlayan British American Tobacco, üst üste 4. kez Türkiye’nin ve Avrupa’nın ‘En İyi İşverenleri’ arasında yer aldı.

Global bağımsız araştırma şirketi Top Employers Institute tarafından düzenlenen ve dünyanın en önde gelen şirketlerinin yer aldığı değerlendirmede "yetenek stratejisi, iş gücü planlama, yetenek kazanımı, işe alım ve uyum programları, öğrenim ve gelişim imkânları, performans yönetimi, liderlik gelişimi, kariyer ve başarı yönetimi, ücretlendirme ve yan haklar ile şirket kültürü" kriterlerinde başarılı bir performans sergileyen British American Tobacco (BAT), üst üste 4. kez hem Türkiye’nin hem de Avrupa’nın ‘En İyi İşverenleri’ arasına girerek ödüle layık görüldü.

Organizasyon kültür gelişimini ve çalışan motivasyonunu şirket kültürünün merkezine koyan uygulamalar ve projelerle, global ve saygın bir kuruluş tarafından takdir edilmekten mutluluk duyduklarını belirten BAT Türkiye, Kafkaslar ve Kuzey Afrika Bölge Direktörü Gökhan Bilgiç, “Büyük bir aile olduğumuz BAT Türkiye’de, tüm çalışanlarımızın potansiyelini gerçekleştirmesine imkân tanıyan, fikirlerini açıkça söyleyebildikleri ve yeni deneyimler edinmeye cesaretlendirildiği bir çalışma ortamı yaratmak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, yıllardır başarıyla sürdürdüğümüz uygulamalarımıza her geçen yıl öncü nitelikte sayabileceğimiz yeni projeleri de ekliyoruz. İçinde bulunduğumuz bu zorlu dönemde de her bir üyesiyle ne kadar güçlü bir aile olduğumuzu bir kez daha gördük. Üst üste 4. kez yaşadığımız bu gururu tüm BAT Türkiye ailesiyle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.