EN AZ HATA YAPAN HEDEFE ULAŞACAK!

EN AZ HATA YAPAN HEDEFE ULAŞACAK!
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Biz kayıpsız sezonu tamamlarsak şampiyonluğa ulaşacağız. En az hata yapanın hedefe ulaşacağı bir lig oynayacağız" dedi.

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Nuri Asan Tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelerek camiaya seslendi. Kamp çalışmasını verimli bir şekilde tamamladıklarını söyleyen Sağlam, "Beklentimin üzerinde bir uyum süreci yaşadılar ve performanslarıyla beni mutlu ettiler. Yalçın'ın bir sakatlığı var. O bizimle olamayacak. Bunun dışında kadro içerisine herhangi bir eksiğimiz yok. İnşallah maça kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadan istediğimiz kurgu ve maç kadrosu ile hazırlanabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

ljkj-4.JPG

"İNCE ELEYİP SIK DOKUYACAĞIZ"
Devre arasında transfer yapmanın kolay olmadığını belirten Sağlam, "Yıllarca bunu yaşadım. İyi oyuncuyu alırken kulübün bu oyuncuyu bırakması bir sorun. Ciddi rakamlar istiyorlar. Oyuncular da böyle bir fırsat yakaladık diye ücreti artırıyorlar. Sonuçta ligin çok çok üzerinde rakamlarla transfer yapmak işimize gelmiyor. Transferde çok ince eleyip sık dokuyacağız. Kendi bir liramı nasıl koruyorsam kulübün bir lirasını da öyle koruyacağım. Önümüzdeki hafta içerisinde gelişmeler olacak" dedi.

fslmgb-1.JPG

"AZ HATA YAPAN ŞAMPİYON OLACAK"
Liderlik yarışına değinen Sağlam, "Geldiğimizde liderle aramızda 6 puan fark vardı. Bu fark ciddi bir dezavantaj olarak görülüyordu. Şimdi fark 2 puan. Biz kayıpsız sezonu tamamlarsak şampiyonluğa ulaşacağız. En az hata yapanın hedefe ulaşacağı bir lig oynayacağız. Dikkatli olmak lazım, herhangi bir kayba izin vermemek lazım. Şükürler olsun ki kendi göbeğimizi kendimizin keseceği pozisyona getirdik işi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile biz maça çıktığımızda o gün artık maçı kazandığımızda rakibimizin önüne geçebileceğimiz bir ortam var. Bu bizim için ilk geldiğimiz güne nazaran daha olumlu bir pozisyon. Bu sebepten dolayı rakibimizin üzerinde de büyük bir baskı var. Biz inşallah bir an önce öne geçip öndeki pozisyonumuzu da koruyarak sezonu tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

fslmgb-9.JPG

"MEYDANDAKİ KUTLAMALARI HAYAL ETTİM"
Dolaşmak için yürürken Cumhuriyet Meydanına gittiğini belirten Ertuğrul Sağlam, "Orada biraz şampiyonluk hayali kurdum. Kalabalığı, şampiyonluk kutlamalarını. Bu kurduğum hayali oyuncularıma da söyledim. Böyle bir hedefe giderken hayal kurun, zihninizde canlandırın dedim. Bu insanı motive eder. Oradan tesise geri döndüğümde daha enerjik hissettim. İnşallah Allah bize o günü gösterir" şeklinde konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.