EN AZ 7 VEKİL!

EN AZ 7 VEKİL!
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 7 Haziranda yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde "En az 7 vekille Meclis'e gitmek istiyorum"dedi.

VEKİLLERE SEVGİ GÖSTERİSİ
AK Parti Samsun Milletvekili adayları ilçe ilçe dolaşarak vatandaşa kendilerini tanıtmak için büyük çaba gösteriyorlar. Ziyaretlerde ve çalışmalarda Fuat Köktaş ve Kamuran Özden'in ismi ön plana çıkıyor. Vatandaşla bire bir görüşerek oy isteyen adaylar sevgi gösterisiyle karşılaşıyorlar.

EN AZ 7 VEKİL
Milletvekili adaylarının performanslarını göz önünde bulundurarak ve Genel Merkez'in Samsun'un plakası olan yüzde 55 hedefinin tutturulması için çalışmalarını hızlandıran AK Parti İl Teşkilatı, teşkilat mensuplarını bu yönde motive ediyor. En az 7 Vekil için çaba harcamalarını istiyor.

HEDEF YÜZDE 55
Genel Merkezin bu dönem özellikle teşkilatlara büyük önem verdiğini söyleyen İl Başkanı Göksel,"Partimiz bize ağır bir sorumluluk yükledi. Haziran seçiminde yüzde 55 hedefini ortaya koydu. Bizler de bu hedefe ulaşmak için gece gündüz çalışacağız. Teşkilatlar ve Milletvekili adaylarımızla seçimlere konsantre olmuş durumdayız. Bunu başaracak AK kadrolar halkımızın hizmetindedir"dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum