EMNİYET GÖZ AÇTIRMIYOR!

EMNİYET GÖZ AÇTIRMIYOR!
Vatandaşların huzur ve güveni için çalışmalarımını aralıksız olarak sürdüren Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir 16-23 Ekim tarihleri arasındaki bir haftalık zaman diliminde 9616 kişinin GBT kaydını sorguladı. Yapılan sorgulamalarda 84 aranan şahıs yakalandı.

BİNLERCE KONTROL

Kamu düzeninin sağlanması, genel sağlık, genel ahlâk ve başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, taşınması veya bulundurulması yasak olan her türlü silâh, patlayıcı, uyuşturucu madde ve kaçak eşyanın tespiti ile halkımızın güven ve huzurunun sağlanması amacıyla, Asayiş Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlükleri (resmi ve sivil ekipler) ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 16 Ekim - 23 Ekim tarihleri arasında yapılan Adli ve Önleyici Polislik hizmetleri kapsamında binlerce kişi, yüzlerce araç ve eğlence mekanı kontrol edildi.

84 KİŞİ YAKALANDI

16-23 Ekim tarihleri arasındaki bir haftalık zaman diliminde Samsun'da 9 bin 749 kişi, 3 bin 420 araç, 569 motosiklet ve 376 umuma açık istirahat ve eğlence yeri kontrol edildi. Bu kapsamda 9 bin 616 kişinin GBT kaydı soruldu. Yapılan çalışmalarda ekipler tarafından yakalanan 84 kişinin haricinde 42 işyeri hakkında da idari işlem yapıldı. Emniyet yetkilileri 144 kişi hakkında Kabahatler Kanunu gereğince idari ceza işlemi yaptı. Çalışmalarda, değişik çap ve markalarda 14 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet av tüfeği, 7 adet kurusıkı tabanca, 184 adet fişek, 39 adet bıçak, 10 kilo 605,1 gram esrar maddesi, 19 adet ecstacy hap, 110,48 gr sentetik uyuşturucu maddesi, 6 bin 12 adet kaçak sigara, 508 adet cinsel içerikli hap ve toplam değeri bin 200 TL olan sahte para ele geçirildi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.