EMİN ADIMLARLA YÜRÜYEN BİR TÜRKİYE VAR

EMİN ADIMLARLA YÜRÜYEN BİR TÜRKİYE VAR
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Bölgemizde ve dünya da yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen, kendi önünü açarak bir yol bulan, hedefine doğru emin adımlarla, kararlılıkla yürüyen yönetim iradesine sahip bir Türkiye var." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Pademi döneminde dünyanın bütün ekonomileri eksi bakiye verirken, Türkiye'nin ekonomisi Allah'a hamd olsun sağlam temel üzerinde kalkınmaya, üretmeye, ihracat yapmaya devam ediyor." dedi.

koktas-6-002.jpeg

Milletvekili Köktaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu süreçte ülkemizde her alanda yaşanan çalışmalar, hizmetler, açılan dev eserler bizim için önemli bir ilerleyiştir. Dünyada tedarik zincirlerinin değiştiği bir çok ülke var. Özellikle Çin menşeli ürünlerden. Ülkemizde yaşanan olumlu gelişmeler üzerine bu tedarik zincirleri bizim bölgelerimize yerleşmek gibi bir istekleri var olduğunu duyuyoruz. İşte bu saatten sonra bu firmaların yüzde kaçını buraya taşıyabiliriz ne kadar üretim, istihdam ve ihracat yapanlarını arttırabiliriz buna bakmak zorundayız. Koronavirüs salgın ile mücadeleyi en yüksek kararlılık ile en erken başlatan ülkelerin başında Türkiye’nin geliyor. Salgının ekonomik etkileri ile mücadelede de hızlı karar alarak üretim gücümüzü ve istihdamımızı koruyacak adımlar attık. Tüm bu adımları ekonomi dünyasından ve sektörlerden gelen talep ve öneriler doğrultusunda belirlendi. İşte bu adımlarla oluşturulan finansmanı esnafımızın ve vatandaşlarımızın kullanımına sunuldu. Meclis kapanmadan önce bir kanun çıkarıldı. Sosyal Medya kanunu olarak kamuoyunda biliniyor. Bu kanun öyle birilerinin çarpıttığı gibi internet sitelerini, yani facebook, twitter gibi kapatan bir kanun değil, buralardan ne olduğu belli değil, menşeisi nereden belli olmayan hakaretleri, küfürleri gibi ülkemizde kaos ortamına sürükleyici bir takım yalan paylaşımların önüne geçilen bir kanundur. Bunun gibi önceki süreçlerde de meclisimiz de ülkemiz önünü açacak, vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını giderecek olan kanunların çıkarılması için milletvekili arkadaşlarımızla birlikte mesai harcadık. Yine bu dönemde 86 yıl sonra bütün dünyayı karşısına alan ama Müslümanları mutlu eden, sevindiren gelişme ile Ayasofya Camii ibadete açıldı. Bu anlamda da bu cesareti gösteren, yeri ve zamanı geldiğinde hamlesini yapan Liderimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha sonsuz teşekkür ediyoruz." diyerek sözlerine son verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum