EL ÖPENLER NEREDE?

EL ÖPENLER NEREDE?
Geçtiğimiz sezon TFF tarafından PTT 1.Lig takımı Samsunspor'a puan silme cezası verilerek, sezonun bitimine birkaç hafta kala bu ceza uygulanmış ve Play Off'a katılması engellenmek istenmişti. Aynı tehlike 2015-2016 sezonu için de geçerliliğini koruyor.

3 PUAN SİLİNDİ
Samsunspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, önceki gün yaptığı toplantıda 2015-2016 sezonu kulüp lisansı için 2014 dönemi finansal verileri üzerinde yaptığı denetleme sonucunda, Mali kriterlerin yeterli olmadığı gerekçesiyle 3 puan silme cezası verdi.

TAHKİME GİDİLECEK
Tahkim yolunun açık olduğu söylenen karar için Samsunspor Kulübü'nün en etkin bir biçimde Tahkim'den olumlu bir karar çıkması için çalışmalarına başlandığı bildirildi. Ayrıca TFF Kulüp Lisans Kurulu'nun 2014 yılında 3 puan, 2013 yılında ise 1 puan silme cezalarını verdiği ve ertelenerek uygulanmadığı, açıklandı. 

FUTBOLCU BORÇLARI
Yerli ve yabancı futbolculara olan borçların ödenmemesi nedeniyle Samsunspor'a puan silme cezaları veriliyor. Eğer bu paralar ödenmez ise Samsunspor'un 4 puanının daha silinmesi gündeme gelecek. Futbolculara olan bu borçlar yüzünden TFF tarafından ikinci yarı transfer tahtası kapatılmış, transfer yapılamamıştı.

KAPI KAPI DOLAŞILDI
Samsunspor'un bu duruma düşmesine sebep oldukları iddia edilen ve futbolcuların paralarını ödemeyen eski yöneticilerden
Mehmet Pank ve Recep Hun, o dönemlerde para temini için kapı kapı dolaşmış, İş Cemal Yeşilyurt'un elini öpmeye kadar varmıştı. Borçlar ödenmediğine göre bu paralar nerede diye sporseverler soruyor. Serkan Kaya 
       

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.