El emeklerini sergilediler

El emeklerini sergilediler
Tekkeköy Belediyesi ile İlçe Halk Eğitimi Merkezi tarafından ilçenin çeşitli noktalarında yürütülen kursların yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Tekkeköy Halk oyunları ekibi ve Kursiyer öğrenciler tarafından oluşturulan bağlama ekibi sahne aldı.Daha sonra açılış konuşmaları ve kursiyerlere sertifikalarının takdim edilmesinin akabinde protokol sergi açılışını yaparak, el emeği göz nuru ürünleri gezdi.

Tekkeköy İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Halil İbrahim Kılıç ‘Halk eğitim merkezi müdürlüğümüz ile Tekkeköy Belediyesi işbirliğinde ilçe genelinde çeşitli branşlarda kurslar yürütüldü. Tekkeköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz tarafından 2014 - 2015 eğitim öğretim yılında 68 branşta 270 kurs açtık ve buradaki kurslarda 5267 kursiyer kurs gördü. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’a Belediye işbirliğimizde açılan kurslara yer tahsisi ve ihtiyaçlarının giderilmesindeki yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum’ dedi .

Açılışta konuşma yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘İlçe halk eğitimi merkezi müdürlüğümüz ile işbirliği içinde çeşitli branşlarda kurslar açtık. Özellikle halkımızın kurslardan yararlanabilmesi amacıyla talep edilen her mahallede yer tahsisi ve gerekli ihtiyaçlarını karşılayarak kursların açılmasını sağladık. Kurslarımıza baktığımızda çoğunluk kurslarımızdan bayanlar yararlandığı görülmektedir. Bu konuda bayanlarımıza destek olan öncelikle eşlerini tebrik ediyorum. Her alanda bayanların yer aldığı toplumumuzda kadın eli değen her yer bir başka güzel ve özeldir. Bugün burada ilçemizin çeşitli mahallelerinde, hizmet birimlerimizde, tahsis ettiğimiz yerlerde, Kültür merkezimizde ve İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde yürütülen kurslarda bayanların el emeği göz nuru çalışmalarını görmek ve sergi açılışını yapmak için burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Her alanda açılacak kursları destekliyor ve açılması için yapılacak çalışmalarda taşın altına elimizi koymaya hazır olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyorum’ dedi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.