EKSİKLİKLERİ GİDERECEĞİZ

EKSİKLİKLERİ GİDERECEĞİZ
Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Gençlik Merkezi'nde antrenör ve beden eğitimi öğretmenleri ile bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

EKSİKLİKLERİ GİDERECEĞİZ
Kaymakam Halis Arslan, toplantıda antrenör ve öğretmenlerle samimi bir sohbet gerçekleştirirken, sıkıntılarını dinleyip eksiklerini sordu ve problemleri nasıl çözeceklerinin istişaresini yaptı. Kaymakam Halis Arslan, "Risk altındaki bölgelerde çalışma yapan arkadaşlarımın çalışmaları benim için çok kıymetlidir. Çocuklarımızı her türlü sosyal risklerden korumak, sokağın tehlikelerinden arındırmak için onları kötü alışkanlıklardan korumak için en iyi terbiye spordur. En iyi terbiye sosyal ve kültürel faaliyetlerdir. Bu binalar, bu tesisler, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu tesisleri bunlar için yapılmıştır. Bedenen ve ruhen sağlıklı kişiler yetiştirmek için yapılmıştır. Bedenen ve ruhen sağlıklı kişiler olduğumuz zaman hiç bir şey bizi kötüye yönlendiremez." diyerek şöyle devam etti:

TECRÜBE VE YETENEKLER ÇOCUKLARA AKTARILMALI
"O bakımdan bu çocuklarımıza sizlerin de ekleyeceği çok şeyler vardır. Bildiklerinizi, tecrübe ve yeteneklerinizi bu çocuklara aşılayacaksınız. Sevgi elleri projesiyle ilgili çok büyük rakamlar istiyoruz. Rakamlar bizler için bir takdir bir alkış nedenidir. Bu sınıfın kapasitesi 40 kişi ise burada 3 kişi ile eğitim olmaz, sınıfları, salonları doldurmamız lazım. Nitelik, nicelik, kalite açısından uyuma ulaşmalıyız. Bu aynı zamanda sevap ve gönül işidir. Bu işler parayla yapılacak işler değildir. Bu işe yüreğinizi verirseniz, kalbinizi, beyninizi ve heyecanınızı verirsiniz. Özellikle siz arkadaşlarımdan rica ediyorum bu iş fedakarlık işidir bu bir özveri işidir. Bunu yapan arkadaşlarımı ben görüyor ve yakından takip ediyorum kendilerini çok yakında alkışlayacağım. Sporu ve sporcuyu seven bir kişi olarak sporu yaptıranı seviyorum. Onun içinde çocuklarımızı ve gençlerimizi her türlü kötü şeylerden arındırmak için onları bu salonlara yönlendirmemiz lazım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.