'Ekonomi hala ayakta'

'Ekonomi hala ayakta'
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Canik İlçesi Tuzaklı Mahallesi'nde Ramazan Bayramların da geleneksel olarak düzenlenen güreş şenliklerine katıldı.

Burada bir konuşma yapan Milletvekili Köktaş, "Eskiden Türkiye de en ufak söylemlerden dolayı, faizlerin arttığı, enflasyonun yükseldiği ve döviz kurlarının tavan yaptığı bir dönem vardı. Şimdi ise, yeni hükümet kurulmamasına, bazı siyasi parti temsilcilerin farklı söylemlerine rağmen ülkemizde ekonomi bundan etkilenmiyor. Ekonomi hala ayakta, eski dönemlerde olduğu gibi iniş çıkış yaşamıyor." dedi. 


Canik ilçesi Tuzaklı Mahallesi'nde Ramazan Bayramı'nın 2. Gününde geleneksel olarak düzenlenen güreş şenliklerine AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, muhtarlar ve çevre mahallelerinin sakinleri katıldı. 
Şenlikte Tuzaklı Mahallesi'nin ev hanımları tarafından yapılan yemekler şenliğe katılanlara ikram edildi.
Etkinlikte bir selamlama konuşması yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, herkesin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Böyle muhteşem bir etkinlikte Caniklilerle birarada olmanın sevincini yaşadığını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise yaptığı konuşmada; "Çok değerli Tuzaklı ve çevre mahallelerimizden gelen hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Sevdiklerimizle birlikte nice bayramlara Rabbim bizleri kavuştursun diyorum. Atalarınızın başlatmış olduğu çok güzel bir geleneği burada sürdürüyorsunuz. Her Ramazan Bayramının ikinci günü gerçekleşen bu etkinlikte birlik, beraberlik ve kardeşlik örneği sergiliyorsunuz. Burada oluşan tablo bizleri çok gururlandırdı, mutlu etti. 
Değerli hemşehrilerim, biz güçlü bir devletiz, yardım elimizi uzatan bir devletiz, fakire fukaraya, garibe gurebaya koşan bir milletimiz. Masalarımızı, sofralarımızı paylaşmayı bilen insanlarınız ve mutluluklar paylaştıkça çoğalır, üzüntüler paylaştıkça azalır anlayışına hakim bir milletimiz. Herkese kapımızı açtık. Ya Türkiye olmasaydı. Ülkelerinde yaşanan savaşlardan kaçan insanlar için kapısını açan bir Türkiye olmasaydı. Yardım elini uzatmasaydı. Bu insanların hali ne olurdu. Bu insanların hepsi kendi yönetimlerinin zulmü altında canlarını vereceklerdi. Hamd olsun onlara kucak açan böyle güçlü, muktedir bir Türkiye var. Dünya da sözü geçen bir Türkiye var." dedi.


AK Parti'nin gücünü milletten aldığını ifade eden Milletvekili Köktaş, "Gücümüz millet, işimiz hizmet" anlayışı ile bugüne kadar sizlerden aldığımız güç ve kuvvet ile hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Bu anlamda bugüne kadar verdiğiniz desteklerden ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Bize 7 Haziran da vermiş olduğunuz yol haritası ile yolumuza devam ediyoruz. Asla zigzag yapmadan yolumuza emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Hedeflerimize ulaşmak için gayretli çalışmalarımızı devam ettireceğiz. 
Bakın eskiden Türkiye de en ufak söylemlerden dolayı faizlerin arttığı, enflasyonun yükseldiği ve döviz kurlarının tavan yaptığı bir dönem vardı. 
Şimdi ise bakın, yeni hükümet kurulmamasına rağmen, bazı siyasi partilerin temsilcilerin farklı söylemlerine rağmen ülkemizde ekonomi bundan etkilenmiyor. Ekonomi hala ayakta, eski dönemlerde olduğu gibi iniş çıkış yaşamıyor. Demek ki AK Parti iktidarı, sizin iktidarınız , sizin yetki verdiğiniz bu yönetim Türkiye'yi sağlam temeller üzerine inşa etti. Şuan da bile güçlü bir hükümet var. Hala AK Parti hükümeti Türkiye'ye hükümet ediyor. Hala kararlar alarak sizlere hizmet etmeye devam ediyor. Bundan sonrada en iyi şekilde yine hizmet etmeye devam edecek." diye konuştu.

Milletvekili Köktaş, daha sonra 100. Yıl Bulvarı Kilise Kavşağı üzerindeki çay ocağında oturan vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet etti, Ramazan Bayramlarını kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.