Eğitimde de kararlı ve iddialıyız

Eğitimde de kararlı ve iddialıyız
AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, toplumsal kalkınmanın temel amaçlarından olan eğitim konusunda da iddialı projeler geliştireceklerini söyledi. Kul, "Daha iyi eğitim alacakları ortamları sağlamak ve sunmak bizim öncelikli görevimizdir.

Samsun'un Terme ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Şenol Kul hafta sonu da sivil toplum kuruluşlarına ziyarette bulundu. Terme İmam Hatip Mezun ve Mensupları Derneği (TİMMDER) ve Memur-Sen temsilciliğini ziyaret ederek katılımcılara projelerini anlatan, taleplerini ve önerilerini dinleyen Kul, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde Türk Eğitim-Sen Terme Temsilcisi Nazmi Kılıç ve eğitimcileri ağırladı.

4-10.jpg

Terme'nin eğitim durumunun konuşulduğu görüşmede, belediyenin sadece şehirleri geliştirmek değil, toplumun geleceğini de şekillendirdiğini vurgulayan AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, her alanda olduğu gibi eğitimde de ilçeyi ileri seviyelere taşımak istediklerini söyledi. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirecekleri projelerle geleceğin teminatı öğrencilerin gelişimine katkı sunacaklarını vurgulayan Kul, bu konuda da kararlı ve iddialı olduklarını belirtti.

3-13.jpg

Toplumsal kalkınmanın temel amaçların başında eğitim geldiğini dile getiren Şenol Kul, "Eğitim, geleceğe yapılan en büyük yatırımdır, bu çalışmanın isimsiz kahramanları da eğitimcilerimizdir" diyerek, öğrencilerin ilk dönemlerden itibaren rol model olarak gördüğü öğretmenlerin çocuklar üzerinde bıraktıkları izlenimlerin önemine dikkat çekti. Eğitimin bireyi, bireyin de toplumu ve ülkeyi şekillendirdiğine işareret eden Kul, "O yüzden geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın daha iyi eğitim alacağı ortamları sağlamak ve sunmak bizim öncelikli görevimizdir. Bu konuda kurumlar arasında iş birliğini arttırmaya yönelik girişimlerimiz olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.