Eğitim ve gençlik projeleri örnek oluyor

Eğitim ve gençlik projeleri örnek oluyor
Atakum Belediyesi, eğitim ve gençlik projeleri ile örnek olmaya devam ediyor.

Atakum Belediyesi’nin eğitim ve gençlik projeleri arasında yer alan AtaÇocuk Çocuk Gelişim Merkezleri, Doğa Bilimleri Akademisi ve Atakum Belediyesi Bilişim Eğitim Merkezi (ATABEM) tüm Türkiye’ye örnek oluyor.

atakum.jpg

Bu kapsamda gelecek nesilleri bilimin ve aklın yolunda kültür ve sanatı hayatlarının bir parçası olarak gören, yabancı dil bilen, doğayla ilgili, tarım eğitimi alan bireyler olarak yetiştirmek amacıyla kurulan AtaÇocuk Çocuk Gelişim Merkezleri; ebeveynlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Şimdiye kadar 5 tanesi açılan AtaÇocuk Çocuk Gelişim Merkezleri’nin her mahallede açılması planlanıyor.

atakum-2.jpg

Pratik ve teorik eğitim
Atakum Belediyesi’nin eğitim ve gençlik projelerinden biri olan Doğa Bilimleri Akademisi’nde ise öğrencilere atölyelerle pratik ve teorik eğitim veriliyor.

Atakum Belediyesi tarafından yürütülen proje sayesinde izbe bir okuldan dönüştürülen Doğa Bilimleri Köyü, öğrencileri doğa ve bilim ile buluşturuyor. Ayrıca bu akademide öğrenciler gerçek bir eğitim köyü tecrübesi de yaşıyor.

Yeni meslekler edinimi ve kişisel gelişim
Atakum Belediyesi Bilişim Eğitim Merkezi (ATABEM) de Atakum Belediyesi’nin öne çıkan eğitim ve gençlik projeleri arasında yer alıyor.

Yeni mesleklerin edinildiği ve kişisel gelişim imkanları ile ilgili birbirinden farklı alanlardaki kursların olduğu Atakum Belediyesi Bilişim Eğitim Merkezi (ATABEM)‘nde gençlerin mesleki gelişimine katkıda bulunuluyor.

Kurslara katılan gençler bu bağlamda hem mesleki gelişimlerine katkı sağlıyor hem de sosyalleşme imkanı buluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.