EFSANELERDEN SAMSUNSPOR'A ZİYARET

EFSANELERDEN SAMSUNSPOR'A ZİYARET
‘Cumhuriyet’in 100. yılında şampiyonluk en çok Samsun’a yakışacak’ mottosuyla başlanan yeni sezonda bugüne kadar Yılport Samsunspor Kulübü'nde görev yapmış teknik direktörler ve futbolcular ile Samsunspor bir araya geldi.

Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte eski teknik direktörler ve futbolcular ilk olarak kırmızı beyazlıların antrenmanını izledi. 

sam-3658.jpg

"ÇOK FAZLA TÜRÜBÜLANSLAR YAŞADIK"
Teknik Direktör Bayram Bektaş ile sohbet eden efsaneler Samsunspor'a yeni sezonda başarılar diledi. Ardından efsaneler Başkan Vekili Veysel Bilen ve Genel Müdür Soner Soykan ile bir araya geldi. Kulübe gelen efsanelere teşekkür eden Başkan Vekili Veysel Bilen, “Bu sene bizim açımızdan çok önem verdiğimiz, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında inşallah Bayram Bektaş hocamız ve ekibiyle birlikte mutlu sona ulaşmayı istiyoruz. Başkanımız da hem maddi hem de manevi olarak bizlere destekleri oluyor. Sizlerin de hem destekleri hem dualarıyla hem de saha kenarından bizim zaman zaman eksik yaptığımız şeyleri bize yapıcı olarak ileteceğinizi biliyoruz. Bizim sizlerle daha öncelerde bir araya gelmemiz gerekiyordu ama geçen bu 2-3 yılda çok fazla türbülanslar yaşadık. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.