EFSANE SAMSUNSPOR GERİ DÖNECEK

EFSANE SAMSUNSPOR GERİ DÖNECEK
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Genel Menajer Mustafa Aztopal, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcular Gökhan Alsan ile Bahattin Köse gündeme ve Samsunspor'a dair önemli açıklamalarda bulundu. 

EFSANE SAMSUNSPOR'U TEKRAR GERİ GETİRECEĞİZ
Lig Radyo Ajans Futbol programında konuşan Başkan Yıldırım, "Tüm dünya ve ülkemizde yaşanan durum bizleri üzüyor ancak tedbirimizi aldık, evlerimize kapandık. İnşallah en yakın zamanda bu durumu atlatırız. Samsunspor'a geldiğimizde ise, geçen sezon uyanış sezonu ile Samsunspor uyandı, bu sezon ise yükseliş sezonu dedik Samsunspor yükselişe geçti. İnşallah seneye de şahlanış sezonu olarak Süper Lig'e gitmeyi düşünüyoruz. Eski günlere dönmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Çok profesyonel çalışmalar yürütüyoruz. Türkiye görecek, biz bir farklılık yaratacağız. Ülkenin ender takımlarından biri olacağız. Avrupa'da birçok kulübü inceliyoruz. Ligler tekrar başladığı zaman birinci lige çıktığımızda hedefimiz Süper Lig'e çıkmak olacak. Sonra ise esas hedeflerimiz başlayacak. Avrupa kupalarına gidebilmek istiyoruz. Çok önem verdiğimiz altyapı ve tesisleşme konusunda önemli adımlar atıyoruz. Efsane Samsunspor'u tekrar geri getireceğiz" dedi.

1922konya-16-001.jpeg

SAMSUNSPOR'UN YERİ HER ZAMAN SÜPER LİG'DİR
Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Öncelikle inşallah en kısa sürede dünya ve ülkemizdeki bu salgın atlatılır. Kulübümüzde çok doğru bir kadro mühendisliği var. Oldukça uyumlu çalışarak doğru bir çalışma ortaya koyduk. Samsunspor'un yeri her zaman Süper Lig'dir. Şu an ikinci ligde olsak da hızlı adımlar olmamız gereken yere doğru ilerliyoruz. Takımımızın başında çok deneyimli bir teknik adam var. Çok değerli bir ekibi var. Altyapısıyla, yönetim tarzıyla bu kulübü hak ettiği yere en kısa sürede getirmek istiyoruz. Bu başarıyı taraftarlarımız birlikte hep beraber yaşayacağız" diye konuştu.

aztopal-ince-eleyip-sik-dokuyacagiz-hata-yapma-luksumuz-yok-1560516623.jpg

BU PERFORMANSIN DEVAMI GELECEK
Sezonun kritik isimlerinden olan deneyimli oyuncu Gökhan Alsan, "Sezona iyi başladık. Rakibimiz ekstra iyi bir şekilde ilerliyordu, bu durum biraz motivastonumuzu düşürüyordu. Ertuğrul hoca geldikten sonra inanılmaz bir ivme yakaladık. Takımda bir aile ortamı oluştu. Bireysel olarak performanslar tavan yaptı. Son maçta taraftarımız olmayışı bizi olumsuz yönde etkiledi ama kaldığımız yerden şampiyonluğa devam edeceğiz. Önümüzde daha altı hafta var, bu performansın devamı gelecek" dedi.

34893495-6.jpeg

"ŞAMPİYONLUK GELİYOR HERKES HAZIR OLSUN"
Samsunspor'un en golcü oyuncusu Bahattin Köse, "Samsunspor için oynamak gurur verici. Bu liglere ait değiliz. Bu sezon çok iyi geçti, 10 puan farkla lideriz. İnşallah şampiyon olacağız. Seneye de direkt Süper Lig'e çıkmayı hedefliyoruz. Bu sene kendi adıma Manisa maçında attığım gol benim için çok özeldi. Şampiyonluk geliyor, herkes hazır olsun. Çok büyük bir kutlama yapacağız. Ayrıca şu an zor bir dönemden geçiyoruz, kısa zamanda  bir çözüm bulunacağını düşünüyorum, lütfen herkes evinde kalsın" şeklinde konuştu.

093483490ifr-2.JPG

"BÜYÜK BİR AVANTAJIMIZ VAR"
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ise yaptığı konuşmada, "Bu sezon rakibimizle 10 puan fark yaptık, 6 maç kala gidişatımız iyiydi.. Bu durumdan sonra kaybetmek artık sürpriz olur fakat futbolda dikkatli olmak lazım. Bu verilen arayı hiçbirimiz istemiyordu ama taraftarımızın içi rahat olsun, eski günlere geri döneceğiz. Biz işimizi en iyi şekilde devam ettireceğiz. Büyük bir avantajımız var. Bu saatten sonra bu işi inşallah bırakmayız. Şu anda şampiyonluktan daha önemli şeyler var, bu süreçten en zararla çıkıp yeniden normal hayata dönmemiz lazım. Sorumlu insanlar gibi davranalım. Bakanlığımızın, bilim kurulunun direktiflerine uyalım. Evde kalalım, sağlıklı kalalım" ifadelerini kullandı.

eo-b6xqwaaebaiw-001.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.