EFSANE MERHUM BAŞKAN HASBİ MENTEŞOĞLU ANILDI

EFSANE MERHUM BAŞKAN HASBİ MENTEŞOĞLU  ANILDI
Hayata gözlerini 27 -2-2002 yılında yuman Samsunspor’ un “Hasbi Ağa” lakaplı” efsane başkanı merhum Hasbi Menteşoğlu, ölümünün 15'inci. Yılında Çarşamba Göğceli Mezarlığ’ ndaki kabri başında düzenlenen anma töreninde dualarla anıldı.

 

 

'MENTEŞOĞLU'NU  KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANDIK'
Anma törenine Samsunspor eski Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç Samsunspor Kulüp Müdürü Metin Koçer,Samsunspor Gençlik ve Geliştirme Sorumlusu Teknik Direktör Beşim Durmus ve alt yapı futbolcuları katıldı. Samsunspor’ un “Hasbi Ağa” lakaplı” efsane başkanı merhum Hasbi Menteşoğlu,un kabrine Samsunspor eski Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç ile birlikte çelenk koyan Samsunspor Kulüp Müdürü Metin Koçer,"Samsunspor'da 10'uncu dönem kulüp Başkanlığı yapan merhum Hasbi Menteşoğlu'nu kabri başında dualarla andık ve iyi bir başkandı. Mekanı cennet olsun "dedi. 

'BU NEDENLE ONU UNUTMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR'
Samsunspor eski Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç ise, Menteşoğlu gibi bir başkanı unutmanın çok zor olduğunu dile getirerek, "Hasbi Menteşoğlu, Samsunspor için çok önemli bir isim ve idoldür. Hasbi Menteşoğlu'nun bu camiaya katkısı büyük ve bu unutulamaz. Bu nedenle onu unutmak mümkün değildir. Rahmetle anıyoruz "diye konuştu. Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.