EFSANE KADERİNE MAHKUM'MU EDİLİYOR ?

EFSANE KADERİNE MAHKUM'MU EDİLİYOR ?
Samsun Amatöründe bir çok başarıya imza atan ve yetiştirdiği futbolcularla bilinen Samsunspor Ladikspor maddi imkansızlıklarla boğuşmaya devam ediyor.

MADDİ SIKINTILAR BİTMİYOR
Samsun Amatörünün efsane takımlarından Samsun Ladikspor zor günler geçiriyor. Özellikle Ladik Belediyespor'un Bölgesel Amatör Lig (BAL)'e yükselmesinin ardından Ladikli iş adamlarından destek alamayarak maddi sıkıntıları iyiden iyiye hisseden efsane Kulüp Samsun Ladikspor imsaksızlıkların ardından kapanma noktasına geldi.


BAŞARI VAR DESTEK YOK
Konuyla ilgli açıklamalarda bulunan Kırmızı Siyahlıların Kulüp Başkanı Temel Acar,"Dile kolay tam 65 senedir Samsun Amatörününü her branşında aktif mücadelesine devam etmek için yıllardır maddi manevi zorluklar içersinde sahada rakipleriyle boğuşan Samsun Ladikspor bunca zorluğa rağmen her sezon oynadığı ligleri sıralamada en iyi yerlerde bitirmiştir. Şahsım Ladikli olmakla beraber kendimi Ladikspor camiasına adamış spor aşkıyla daha hırslı bir insanım. Tüm amacımız Samsun Ladikspor'u hak ettiği ve layik olduğu seviyeye getirmektir." dedi.

DAYANACAK GÜCÜMÜZ KALMADI
Açıklamalarına devam eden Başkan Acar şöyle devam etti:" Tüm girişimlerimize rağmen Ladik'li iş adamlarımızın takımımıza destek konusuna sıcak bakmamamları ve takımımız destek alamadığından 2014-2015 futbol sezonuna lige katılmamız mucizelere kaldı. Gerekirse kendi emekli maaşımdan masrafları karşılamaya çalışırım ancak gücümüz kalmadı. Bugüne kadar Kulübümüze maddi manevi destek olan herkese teşekkür ederim. Bugüne kadar tüm amddi imkansızlıklara rağmen verdikleri onur mücadelelelerinden ötürüde futbolcularıma şükranlarımı sunuyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.