EasyCep İkinci El Telefon Pazar Yeri

EasyCep İkinci El Telefon Pazar Yeri
Birçok kullanıcı daha ekonomik olması nedeniyle ikinci el cihazları güvenilir şartlarda satın almayı tercih eder.

Günümüz teknolojisinin hızla ilerleyen temposu içinde cep telefonu ve İPad gibi cihazların özellikleri de hızlı şekilde değişip gelişir. Bu nedenle kullanıcılar yeni modelleri satın alma eğilimi gösterir.

Yeni alınan ürünlerin kullanıma geçmesiyle bir önceki ürünlerin uygun şartlarda satışı da bir ihtiyaç haline gelir. Öte yandan birçok kullanıcı da daha ekonomik olması nedeniyle ikinci el cihazları güvenilir şartlarda satın almayı tercih eder. İşte bu satıcı ve alıcıları bir araya getirmek üzere kurulan EasyCep ideal bir pazaryeri olarak hizmet sunar.

EasyCep İkinci El Telefon Satışı Nasıl Yapılır?

İkinci el telefon satışı yapmak isteyen kişiler ellerindeki ürünün özelliklerini https://easycep.com/ web sitesindeki ilgili alanlara girdiklerinde bir fiyat teklifi alabilir. Eğer fiyat teklifi kabul edilirse EasyCep'in anlaşmalı kargo firmalarıyla ücretsiz olarak ürünler gönderilir.

Operasyon merkezine gelen bu ürünler uzman personel tarafından incelenir ve birtakım testlere tabi tutulur. Verilen bilgilere uygun olan telefonların satın alımı yapılır. Eğer bildirilen özelliklerde eksiklik varsa yeni bir fiyat teklifi sunulabilir.

Easycep Garantili İkinci El Telefon Satışı

İkinci el telefonlarda EasyCep personeli tarafından gerekli iyileştirmeler yapılır. Tüm fonksiyonlar %100 çalışır duruma getirilir. Bu ürünler kozmetik bakımdan üç sınıfa ayrılır. Bu sınıflar şunlardır:

Mükemmel: Bu sınıftaki ürünler sıfır telefonlarla aynı özellikleri taşır. Herhangi bir çizik yoktur, fonksiyonları tam olarak çalışır.

Çok iyi: Kozmetik bakımdan ufak kılcal çizikler olabilir, fonksiyonları tam olarak çalışır.

İyi: Bu sınıftaki telefonlarda zararsız birkaç çizik görülebilir, fonksiyonları tam olarak çalışır.

Telefonların kozmetik durumu fiyatları etkiler. Ürünlerin hepsine 12 aylık EasyCep garantisi verilir. Bu süre içinde kullanıcı hatası dışındaki problemler EasyCep tarafından giderilir.

EasyCep İkinci El Telefonları Güvenilir mi?

EasyCep, ikinci el telefon alırken çalıntı ya da kayıp telefon olup olmadığını anlamak için CheckMEND kullanır. Bu program kolluk kuvvetlerinden ve sigorta şirketlerinden gelen verileri kullanan son teknolojilere uygun bir programdır. Ayrıca her telefondaki kayıtlı bilgiler alıcıya teslim edilmeden önce geri getirilemez şekilde silinir. Bu da kişisel bilgilerin güvenliğini sağlayan bir uygulamadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.