E.TWİNNİNG PROJESİ MEYVESİNİ VERDİ

E.TWİNNİNG PROJESİ MEYVESİNİ VERDİ
Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya tarafından Kutlukent 80’inci Yıl İlkokulu ve Ortaokulu ile Tekkeköy İmam Hatip Ortaokulun ’da dört yıldır yürütülmekte olan e.Twinning etkinlikleri kapsamında dereceye giren öğretmenler ödüllendirdi.

Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya eTwinning projelerinde gösterdikleri başarıdan dolayı Kutlukent 80’inci Yıl İlkokulu ve Ortaokulu ile Tekkeköy İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerini ödüllendirmek ve motive etmek amacıyla ziyaret etti.

 

E.TWİNNİNG KURSU VERİLDİ

e.Twinning, Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) kullanımıyla okullar için destek, araç ve hizmetler sağlayarak Avrupa’daki okullar arası işbirliğini teşvik eder. Ayrıca; e.Twinning, eğitimciler için sürekli çevrimiçi mesleki gelişim için ücretsiz fırsatlar da sunan bir platformdur. Tekkeköy ilçesindeki Kutlukent 80’inci Yıl İlk ve Ortaokulu ile Tekkeköy İmam Hatip Ortaokulun ’öğretmenlerine yönelik başlatılan e.Twinning projesi kursu verildi. Yürütülen bu projelerin çoğu Ulusal ve Avrupa Kalite etiketlerine layık görüldü. Samsun ilimizde bu ödüllere layık görülen 10 öğretmenden 5´i Tekkeköy ilçedeki okullarda yer aldı. Aynı zamanda bu projeleri yürüten öğretmenlerimiz tarafından e.Twinning projeleri hazırlama konusunda öğretmenlere kurslar ve eğitimler de verildi.

BÜYÜK BİR BAŞARI SAĞLADINIZ

İçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Küçük ’ünde katıldığı programda, Tekkeköy ilçesine yürütülmekte olan Ulusal ve Avrupa kalite stantlarındaki ödüllere sahip olan ilçedeki okulları arasında sırlamaya öğretmenlere şiltini veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya,” e.Twinning projesine göstermiş olduğununuz büyük başarıdan dolayı sahsım ve kurumun adına hepiniz kutluyorum. Aynı başarı gelecek yıllarda da göstereceğinize inanıyorum ”dedi.   

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.