Düşevi'nde Prömiyer gecesi

Düşevi'nde Prömiyer gecesi
Düşevi Oyuncuları, 11. yılına yeni bir oyun oluşturarak girdi. 'İnsan Dükkanı' adlı tiyatro oyunuyla 3. özgün projesini oluşturan Düşevi Oyuncuları, Türk Tiyatrosu'na yeni bir eser kazandırdı

Düşevi Oyuncuları, 11.yılına yazıp oynadıkları yeni bir oyunla 'merhaba' dedi. 'İnsan Dükkanı' adlı oyunla 3.özgün projesini oluşturmayı başararak, hem Türk Tiyatrosuna yeni bir eser kazandırdı, hem de seyircisinin karşısına bambaşka bir oyunla çıkmayı başardı.
Gazi Sahnesi'nde perdelerini tiyatro severlere açan Düşevi Oyuncuları, yazıp oynadıkları 'İnsan Dükkanı' adlı tiyatro oyununu sergiledi.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Tiyatro severler 'İnsan Dükkanı' adlı oyuna büyük bir ilgi gösterdi. Gazi Sahnesi'nde düzenlenen 'İnsan Dükkanı' adlı oyunun prömiyerine Vali Yardımcısı Ramazan Aksoy eşiyle birlikte katıldı. Yine, bu zamana kadar sanata hizmet etmiş bir çok sanatçı ve bir çok tiyatro sever oyuna büyük bir ilgi göstererek, katılım sağladı. Semih, adında ki bir oyun kahramanının, intihar anında hayal kurduğu saniyeler içerisinde geçen oyun "Zamansız Bar" adlı mekanda canlanıyor. Oyunun doğal yapısı gereği ise sahneye birebir ölçü ve çizimde bir bar kuruldu.

EN MASRAFLI DEKOR
Düşevi Oyuncuları Genel Sanat Yönetmeni Cem Kaynar yaptığı açıklamada 'İnsan Dükkanı' adlı tiyatro oyununun, 3. özgün üretimi olduğunu ifade ederek; "Şimdiye kadar çıkardığımız en masraflı proje. Kullanılan teknikler açısından gerçekten çok değişik ve seyircinin beğenisini kazanacağımızı umduğumuz bir oyun oldu. Daha önce '3.Sayfadan Kadın Hikayelerini', 2005 sezonunda beri oynamaktayız. İnsan Dükkanı oyunda 10 oyuncu ve 5 teknik eleman görev yapmaktadır" dedi.