DÜŞEVİ SANAT MERKEZİ YAZ OKULUNA HAZIRLANIYOR

DÜŞEVİ SANAT MERKEZİ YAZ OKULUNA HAZIRLANIYOR
16 yıllık bir Samsun Markası olan Düşevi Oyuncuları 8 ay önce hizmete açtığı Düşevi Sanat Merkezi & Cafe'de ilkleri başarmaya devam ediyor.

Birbirinden lezzetli yöresel yemekleri ve özel sunumları ile, sanat kurslarındaki farklı yaklaşımları ile, ücretsiz eğitim etkinlikleri ile Düşevi Sanat Merkezi&Cafe Samsun'da bir marka olma yolunda ilerliyor.
Samsun'a gelen birçok daldan Sanatçının da uğrak yeri haline gelen mekanda çalınan müzikler, misafirlere yaklaşım şekli, yöresel - lezzetli yemekleri ve usta eğiticileri ile tam bir Sanat Merkezi & Cafe konseptini yansıtıyor.
“Tam Gün” “ Büyük Samsun Otelinde” Yaz Okulu
Düşevi Sanat Merkezi 4-5 ve 6. Sınıf öğrencilerine özel Samsun'da ilk kez tam gün ve tek mekanlı bir yaz okulu yapıyor.
Düşevi Yaz Okulu Büyük Samsun Otelinde sabah 09.00 – 17.00 arası haftanın 4 günü İngilizce Pratik- Yüzme – Tiyatro – Satranç dersleri ile çocukları hem eğlendirip hem de bir şeyler öğrenmesini sağlarken, Cuma günleri de düzenleyeceği geziler ile doğada açık havada Drama sayesinde farklı bir deneyim yaşatmayı planlıyor.
1.Dönem 23 Haziran-11 Temmuz arası (3 hafta) / 2. Dönem 14 Temmuz-25 Temmuz arası (2 hafta) / 3.dönem ise 4 Ağustos-22 Ağustos arası (3 hafta) sürecek.
Bilgi almak için seki konservatuar binasının karşı arasındaki Düşevi Sanat Merkezi & Cafe'ye uğrayıp bir çay ikramı eşliğinde görüşebilir ya da 233 33 26 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Ayrıca Resim- Drama - Salsa ve bazı enstrüman kursları yazında devam edecek.





















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.