Düşevi Galata'nın altında

Düşevi Galata'nın altında
Düşevi Oyuncuları'nın bu sezon tüm gösterimlerini Samsun'da yaptığı “Bir Garip Masal” adlı oyunu, roman vatandaşların yaşadığı bölgelerde sergilenecek. “Bir Garip Masal” 13 Haziran Pazar günü Galata Kulesi'nin altında roman vatandaşlarla buluşuyor

Düşevi Oyuncuları, “Bir Garip Masal” adlı yeni oyunları ile son dönemde gündeme gelen roman vatandaşları anlatıyor. Bu sezon tüm gösterimlerini Samsun'da yapan oyun önümüzdeki sezonda ülkemizde roman vatandaşların yaşadığı bölgelerde özel gösterimler yapmayı planlıyor.

BİR GARİP MASAL İSTANBUL'DA

Beyoğlu Belediyesinin düzenlediği “Kültürler Arası Diyalog Günleri” adlı Uluslararası organizasyonla, Düşevi Oyuncularının 2009-2010 yılı özgün projesi olan, Kültür ve Turizm Bakanlığından profesyonel proje yardımı alan “Bir Garip Masal” adlı roman oyununu ağırlamayı düşünüyor. Ayrıca Samsun Düşevi Oyuncuları bu organizasyon kapsamında gösteri yapacak tek Türk tiyatro ekibi olacak.

GALATA KULESİ'NİN ALTINDA ÖZEL OYUN

“Bu yolu birlikte geldiysek birlikte devam edeceğiz” diyen, hiçbir ayrımcılığı kabul etmeyen, ayrılmalarla kaybedecek zamanı olmayan; fakat aynı anda “Satma şarkılarını türkülerini, uygarlaşacaksan yozlaşmadan uygarlaş!” diyebilecek kadar onurlu, dimdik bir komedi olan "Bir Garip Masal" 13 Haziran Pazar günü saat:20.00'da Galata Kulesi'nin altında roman vatandaşlara özel bir şekilde sergilenecek.

Berat Doğan ÖZKABADAYI