Dursun Namlı’nın cenazesinde ağıt

Dursun Namlı’nın cenazesinde ağıt
Samsun'un Bafra ilçesinde pazar sabahı Sarıköy Mahallesi Gıcı Köyü Ulugöl mevkiinde meydana gelen kayık faciasında 3 kişinin cesedi bulunmuş, kayıp 4 kişiye ulaşılamamıştı.

Dün gölde bulunan Çatak Mahallesi'nden Muarrem Türkmen ve Niyazi Türkmen'in cenazeleri defnedilmişti. Bugün ise Bakırpınar Mahallesi Muhtarı Çetin Namlı'nın oğlu Dursun Namlı'nın (30) cenazesi için Bakırpınar Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Dursun Namlı'nın evinin önünde alınan helallik sırasında ağıtlar yakıldı, akrabaları tabuta sarılarak ağladı. Bu görüntü cenazeye katılanları da duygulandırdı.Omuzlar üzerinde Bakırpınar Merkez Camii'ne getirilen Namlı'nın cenazesi musalla taşına konuldu. Cenaze için gelen vatandaşlar ve Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve diğer bürokratlar acılı Baba Bakırpınar Mahallesi Muhtarı Çetin Namlı'ya başsağlığında bulunarak, acısını paylaştı. Bakırpınar Merkez Camii'nde kılınan öğle ve cenaze namazından sonra Bafra Müftüsü İsmail Çiçek'in helallik aldırmasından sonra Namlı'nın cenazesi aynı mahallede aile mezarlığına defnedildi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.