SAMSUNSPOR'U DURDURANA AŞK OLSUN! | 3 - 0

SAMSUNSPOR'U DURDURANA AŞK OLSUN! | 3 - 0
Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde 24. haftada Amed Sportif Faaliyetleri 3-0 mağlup etti. Kırmızı-beyazlılar puanını 61'e yükselterek liderliğini sürdürdü.

1-13-001.jpeg

Kırmızı-beyazlılar, 19 Mayıs Stadyumunda Amed Sportif Faaliyetlere karşı TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta yirmi dördüncü maçına çıktı. Büyük bölümü Yılport Samsunspor'un üstünlüğü ile geçen maçta 3-0'lık üstünlük sağlayan Samsunspor liderliğini sürdürdü. Haneye 3 puanı yazdıran goller Burak Çalık, Gökhan Alsan ve Ahmethan Köse'nin ayağından geldi.

1-3.jpeg

RAHAT GALİBİYET
Yılport Samsunspor, bugün 19 Mayıs Stadyumunda Amed Sportif Faaliyetleri mağlup ederek 2019-2020 sezonunda on dokuzuncu galibiyetine ulaştı. Güzel bir havada ve futbola müsait bir zeminde Amed'e karşı iki devrede de üstün bir futbol sergileyen Yılport Samsunspor, ilk devrede iki gol buldu.

1-9.jpeg

Dakikalar 16 olduğunda bulduğu fırsatı iyi değerlendiren Burak Çalık takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da atak oynamaya devam eden kırmızı-beyazlılarda İlyas Kubilay Yavuz'un harika pasıyla hareketlenen Gökhan Alsan dakika 43'te durumu 2-0 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Samsunspor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

1-12.jpeg

BÜYÜK AVANTAJ
Yılport Samsunspor ikinci yarıya ya gayet rahat bir şekilde başladı.. Rakibinin üzerine golü bulabilmek için giden kırmızı-beyazlılar ataklarını sıklaştırdı. Zaman zaman rakip takımın kritik ataklarında yerinde müdaheleler yapan savunma oyuncuları taraftarlardan alkış aldı. Dakikalar 63 olduğunda ise Yılport Samsunspor'da bu kez sahneye Ahmethan Köse çıktı ve durumu 3-0'a getirdi.

1-6-002.jpeg

Demoralize olan Amed Sportif Faaliyetlere karşı rahat bir oyun ortaya koyan Samsunspor, kalan dakikalarda başka gol bulamadı ve rahat bir galibiyet alarak puanını 61'e yükseltti. Samsunspor'un en yakın takipçisi Manisa Futbol Kulübü ise deplasmanda 1922 Konyaspor ile 3-3 berabere kalınca puan farkı 7'ye çıktı ve kırmızı-beyazlılar şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağladı. 

1-5-001.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.