DÜRBÜN İÇİN KARDEŞİNİ KURŞUNLAYIP, BIÇAKLADI

DÜRBÜN İÇİN KARDEŞİNİ KURŞUNLAYIP, BIÇAKLADI
SAMSUN'da tarlada çalışan kardeşi 22 yaşındaki Ferhat Akçay'ı tabancayla topuğundan vurup ardından da bıçakla göğsünden yaralayan 39 yaşındaki Mustafa Akçay tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay üç gün önce Samsun'un Atakum İlçesi Taflan Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 10 yıl Almanya'da çalışan ve iki yıl önce kesin dönüş yapıp Suriyeli bir kadınla evlenen Mustafa Akçay, aynı mahallede oturan kardeşi Ferhat Akçay'a kendisine ait olan bir adet dürbün ile bir adet bıçak verdi. Psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen Mustafa Akçay olay günü kardeşinden dürbün ve bıçağı geri istedi, olumsuz yanıt alınca öfkelendi. Ağabey Akçay, tarlada çalışan kardeşinin yanına gidip tabancayla 10 el etti. Ferhat Akçay sağ topuğundan yaralandı. Hırsını alamayan ağabey, üzerindeki bıçağı çıkartıp kardeşini sağ göğsünden yaralayıp kaçtı. Kanlar içinde kalan Ferhat Akçay olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olay yerinde 10 adet boş kovan buldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, dün şüpheli ağabeyi evinde suç aletleriyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Akçay ifadesinde, "Kardeşimden emanet verdiğim dürbün ve bıçağı istedim. Vermedi ve küfür etti. Ben de sinirlendim" dedi. Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından polis tarafından adliyeye çıkarılan Akçay, savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.