Dünyayı Geziyoruz

Dünyayı Geziyoruz
Samsun Piazza AVM’nin Çocuk Atölyesi Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Dünyayı Geziyoruz” atölyesi, minikleri Meksika ve İtalya’ya götürecek.

 

 

Piazza’daki Çocuklar Meksika ve İtalya Yolcusu!

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 6-12 yaş grubu çocukları, 9-10 Nisan’da Meksika’ya, 16-17 Nisan tarihinde de İtalya’ya götürecek.

13.00-14.00 ve 17.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan Dünyayı Geziyoruz atölyelerinde Samsunlu çocuklar farklı ülkeleri tanıma fırsatı elde edecek.

6-12 yaş arası tüm çocukların ücretsiz olarak katılabileceği etkinlikte, minikler rehberleri Cem Amca ve onun eğlenceli kuklası BabaDodo eşliğinde ülkelerin önemli ve tarihi yerleri hakkında bilgiler edinecek. O ülkenin çocuk oyunlarını oynayıp, şarkılarını söyleyecek ve danslarını sergileyecek olan çocuklar, atölye sonunda Piazza Çocuk Kulübü pasaportunun da sahibi olacak. Daha önce atölyeye katılmış ve farklı ülkeleri tanımış olan çocuklar, Piazza Çocuk Kulübü pasaportlarına yeni seyahat noktalarını işletecekler.

Samsun Piazza AVM etkinlik alanında gerçekleşecek olan Dünyayı Geziyoruz Atölyesi, 9-10 Nisan tarihinde Meksika ve 16-17 Nisan tarihinde İtalya yolcularını bekliyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.