DÜNYA GÖZ'DEN,FIRAT ÖZDEMİR ANAOKLUN'DA SEMİNER

DÜNYA GÖZ'DEN,FIRAT ÖZDEMİR ANAOKLUN'DA SEMİNER
Samsun'un Atakum ilçesinde faaliyet gösteren Fırat Özdemir Anaokulu okul müdürü Hülya Şen," Dünya Göz Hastanesinden gelen göz uzmanları tarafından okulumuzda verilen seminer minik öğrencilerimiz, okul personelimiz ve de öğretmenlerimiz tarafından büyük

Fırat Özdemir Anaokulu okul müdürü Hülya Şen, Dünya Göz Hastanesinden gelen göz uzmanları tarafından minik öğrencilerine, okul personeli ve öğretmenlerine yönelik verilen seminerin kendilerinin acısından oldukça önemli olduğunu söyledi.

GÖZ SAĞLIĞI HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ

Samsun Dünya Göz Hastanesi göz uzmanları tarafından Fırat Özdemir Anaokulu' ün minik öğrencilerine, okul personeli ve öğretmenlerine erken yaşta göz kontrolünün önemi ve göz sağlığı hakkında bilgiler verildi. Okul müdürü Hülya Şen,"Okulumuzda ki öğrencilere her türlü öğrenim yaşantıları sunmak en önemli hedefimizdir. Bu doğrultuda Göz salığı hakkı da bizlere bilgiler veren Dünya Göz Hastanesi çalışanlarına ve bize bu imkânı kurumumuza kadar gelmesinde yardımcı olan Hastane müdürü Ayşin Kıvanç'a şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.