DÜN YEDİĞİ HURMALAR...

DÜN YEDİĞİ HURMALAR...
Seçim öncesi algı operasyonları yapan AK Parti eski il başkanı Adem Güney yayın yaptığı haber sitesi ile birlikte sessizliğe gömüldü.

Sahibi olduğu internet haber sitesinde 31 mart seçimlerine giden süreçte sahte anketler yayınlatıp algı operasyonları yaparak kamuoyunu yanıltan AK Parti eski il başkanı Adem Güney yayın yaptığı haber sitesi ile birlikte sessizliğe gömüldü. Aleni olarak Erhan Usta'ya destek veren Güney'in en son yanında çalışan avukatlarından biri vasıtasıyla İmamoğlu'nun Anıtkabir ziyareti hakkında suç duyurusunda bulunduğu iddia edilmişti. Yeni kurulacak partinin kuruluşunda görev alacağı ile ilgili iddialar kamuoyunda halen güçlü bir haber niteliği taşımakta. 

wswsws.png

DÜN YEDİĞİ HURMALAR...
Sahibi olduğu internet haber sitesinde defalarca Erhan Usta lehine sahte anketler yayınlatıp kamuoyunu yanlış yönlendirmişti. Diğer yandan AK Parti adayı Mustafa Demir hakkında yayınladığı olumsuz haberler ile de partisine ihanet olarak değerlendirilebilecek faaliyetlerde bulunan AK Parti eski il başkanı Adem Güney, seçimlerden sonra ise yanında çalıştırdığı genç bir avukat aracılığıyla İmamoğlu hakkında suç duyurusunda bulunması kamuoyunda şirin gözükme çabası olarak gündeme gelmiş, bazı haber sitelerinde 'Günah mı Çıkarıyor' şeklinde haberlere konu olmuştu.

elif-ozge-cankaya.jpg

TEPKİLERDEN Mİ KAPANDI?
Sosyal medyada bazı Samsunlu kullanıcılar o haber sitesinden aldıkları ekran fotoğraflarını paylaşarak ''Nerelerde bu büyük basın kuruluşu! Yedikleri tabağa pisleyenler, acıktıklarında ne yapacaklar.'' şeklinde tepkilere sebep oldu. Yenilenen İstanbul seçimlerinin ardından kamuoyuna kuruluşunun açıklanması beklenen yeni partide AK Parti Samsun eski İl başkanlığı görevinde bulunan Adem Güney'e il başkanlığı verileceği ve bu minvalde gelen tepkiler ve iddialar sebebiyle haber sitesini geçici olarak kapattırdığı kaydediliyor. 

ADEM GÜNEY'İN BAZI İCRAATLERİ...

rfrfrfrfrf-001.png

ttttrer.png

tt55t5t.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum