Dualarla defnedildiler

Dualarla defnedildiler
Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Sarıköy Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Ulugöl'de dün saban motorlu balıkçı teknesinin batması sonucu 3 kişinin öldüğü 4 kişinin ise kayıp olduğu haberi tüm ilçe sarsıldı.

Dün ara verilen arama çalışmalarına bugün devam edilmesine rağmen şu ana kadar kayıp 4 kişiye ulaşılamadı.

Gölden çıkarılan 3 kişinin cesedi Bafra asri mezarlıkta bulunan gasilhane morguna konuldu. Bugün Çatak Mahallesinden Niyazi Türkmen(30) ve akrabası Muharrem Türkmen'in(37) cenazeleri morgdan alınıp Çatak Mahallesinde bulunan evlerine getirildi. Niyazi Türkmen (30) ve akrabası Muharrem Türkmen'in(37) evli 2'şer çocuk sahibi oldukları belirtilirken cenazenin mahalleye getirilme anında duygusal anlar yaşandı. Evlerinin önünde alınan helallik alınmasından sonra tabutlar eller üzerinde Çatak Merkez Camine getirildi. Burada ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası aynı mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze namazını Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek kıldırırken Bafra İlçe Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu her iki aileye ve akrabalarına başsağlığı dileklerinden bulundu.

Cenazede en fazla duygusal anların yaşandığı sahne ise Ak Parti Bafra İlçe yönetim kurulu üyesi Ali Semiz'in oğlu Mehmet Ali Semiz ve kardeşi Yunus Semiz'in aynı olayda kayıp olarak arandığı anda damadı Niyazi Türkmen'in tabutu başında son görevini yerine getirmesi oldu. Muharrem Türkmen'in abisi Mehmet Türkmen'in tabutun üstünde bulunan örtüyü kaldırıp kardeşine son kez bakması ise cenazeye gelen vatandaşların ağlamasına neden oldu.

Morgda bulunan Bakırpınar Mahallesi Muhtarı Çetin Namlı'ın oğlu Dursun Namlı'ın(30) cenazesi ise kayıp olan kuzeni Bilgin Namlı'nın(15) bulunduktan sonra ikisinin birden Bakırpınar Mahallesinde yapılacak cenaze merasiminden sonra toprağa verileceği bildirildi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.