Dr. Murat Mermerkaya İle Kısırlık Tedavisi

Dr. Murat Mermerkaya İle Kısırlık Tedavisi
Eğer yeni evli bir çiftseniz ve doğal yollarla bebeğiniz olmuyorsa bu durumda sizde veya eşinizde kısırlık söz konusu demektir.

Eğer yeni evli bir çiftseniz ve doğal yollarla bebeğiniz olmuyorsa bu durumda sizde veya eşinizde kısırlık söz konusu demektir. Yeni evli çiftlerin en az bir yıl kadar bir süre bebek sahibi olamamaları tıp dünyasında normal karşılanmaktadır. Ancak süreç bir yılı geçer ve daha da uzarsa ve hala doğal yollardan bebek sahibi olma durumunuz yoksa artık bu konuda teşhis ve tedavilere başlamanı gerekmektedir.

Gaziantep Üroloji Uzmanlarından olan Operatör Doktor Murat Mermerkaya kısırlık teşhis ve tedavileri konusunda oldukça başarılı çalışmalar yapan bir hekimdir. Kısırlığın farklı birçok nedeni vardır. Yapılan araştırmalarda, eğer çiftlerin doğal yollardan bebekleri olmuyorsa, kısırlığın % 40 oranda erkeklerde olduğu bilinmektedir. Bunun için hem kadının, hem de erkeğin kısırlık nedenleri konusunda detaylı olarak araştırmalar yapılması ve teşhislerin ardından saptanan rahatsızlıkların tedavi edilmesi gerekmektedir. Ancak bu şekilde çocuk sahibi olmanız mümkün olabilmektedir. Ve hekimimiz başarılı çalışmaları ile sizlerin kısırlık sorunlarınıza çözüm bulmaktadır.

drmuratmermerkaya.com adresine giriş yaparak hekimimize ait olan web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Varikosel Tedavisi

erkeklerde en sık görülen kısırlık nedenlerinden birisidir. Ve tedavisi mümkün olan bir rahatsızlıktır. yine kısırlığa neden olan rahatsızlıkların başında gelmektedir. Ve doğru tedavi ile % 60 oranında olumlu sonuçlanmaktadır. Kadınlarda ise en sık görülen rahatsızlıkların başında Vajinismus sorunu gelmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.