Dr. Metin Kuruoğlu Asarcık 'ı fethetti

Dr. Metin Kuruoğlu Asarcık 'ı fethetti
Samsun Ak Parti Milletvekili aday adayı Dr. Metin Kuruoğlu Asarcık ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Pazar ve esnafı ziyaret ederek istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Dr. Metin Kuruoğlu  alışveriş yapan halkla da sohbet etti.

 

Esnafa hayırlı işler dileyen Dr. Metin Kuruoğlu , hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Dr. Metin Kuruoğlu, “Bu hızımızı kesmeden halkımıza hizmet etmek istiyoruz" dedi.

Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Dr.Metin Kuruoğlu, sorunları çözmek için elbirliği ile çalışılması gerektiğini  ifade etti. Esnaf ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Dr. Metin Kuruoğlu'na  pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar, bu ziyaretten  memnuniyetlerini de dile getirdiler.  Esnaf, Dr. Metin Kuruoğlu'na kendilerini ziyaret etmesinden ötürü teşekkür etti ve Samsun için çıktığı bu yolda  başarılar diledi.

Aynı zamanda milli sporcumuz Yaşar Doğu'nun evinide ziyaret eden Dr. Metin Kuruoğlu "Milli sporumuz güreşi dünyaya tanıtan Milli Sporcumuz Yaşar Doğu'yu rahmetle anıyorum. Emirli Köyü'nü ve Yaşar Doğu'nun büyüdüğü evi ziyaret ettiğim için ayrıca mutluyum.Allah mekanını cennet etsin."dedi

Ak Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş'ı ziyaret eden Dr. Metin Kuruoğlu ilçe başkanımız birlikte eski gençlik kolları başkanı Salih Demirci'nin işyeri açılışına katıldı.Hoş görüntülerin ortaya çıktığı açılışta birlik ve beraberlik mesajı verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum