DOSTLUĞUN DEĞİŞMEZ ADRESİ

DOSTLUĞUN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Ömürlük dostluklar Altın Meşe'de kurulur

Samsun'un Canik ilçesinde muhteşem deniz manzarasının eşliğinde konuklarını ağırlayan Altın Meşe Park Yaşam Alanı’nda, sevdiklerinizle içeceğiniz ''Artukbey’e özel spesiyal Dibek kahvesi’’ ile 40 yıllık değil 50 yıllık hatırlar saklayacaksınız. Dostluk, sevgi ve paylaşım için, bir fincan kahveye büyük anlamlar yüklenir. "Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır" sözü de, bunu en iyi şekilde vurgular. Bir fincan dibek kahvesinin ise 50 yıllık hatrı vardır. Samsun'un gözde köşelerinden Altın Meşe Park Yaşam Alanı’ndaki Artukbey Cafe&Shop'ta dostlarınızla birlikte içeceğiniz 'Artukbey’e özel spesiyal dibek kahvesinin’ hatırı ise ömre bedel...

KAHVE ARTUKBEY'DE İÇİLİR

Samsun'un muhteşem deniz manzarasına karşı kahvenizi yudumlamak istemez miydiniz? Yeşil ve mavinin buluştuğu yerde, Mardin'in meşhur Dibek kahvesini yudumlarken, unutamayacağınız anları da sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Canik ilçesinde deniz manzaralı Altın Meşe Park Yaşam Alanı’nda bulunan Artukbey Cafe&Shop, en güzel anları ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte yaşayabilmeniz için, birbirinden güzel tatları da, sofranıza taşıyor. Artukbey’de her gün birbirinden lezzetli ve doğal ürünlerle yapacağınız köy kahvaltısı, güne mutlu bir başlangıç yapmanızı sağlayacak.

DİBEKTE DÖVÜLMÜŞ KAHVE FARKI

Bir fincan 'dibek' kahvesi ile 50 yıllık değil ömürlük dostluklar kurmanızı sağlayan Artukbey'de,  birbirinden lezzetli 60 çeşit kuruyemişi ve pastaları tadarken spesiyal, damla sakızlı, bitter çikolatalı, sade kahvenin yanında da Süryani, Menengiç kahveleriyle, dibekte dövülmüş kahvenin her rengini ve kokusunu bulabileceksiniz.

TÜRKİYE'NİN LEZZETLERİ KIRÇAN'DA

Altın Meşe Park Yaşam Alanı’nda bütün gününüzü keyifle geçirebileceğiniz her olanak sunulmuş durumda. 400 kişilik kapalı, 80 kişilik açık alanı ve 60 kişilik vip salonu ile Karadeniz'in Kavurması, Görele'nin Pidesi, Sürmene Pidesi, Konya'nın Etli Ekmeği, Samsun'un güzel bitkisi ile Kırçan Kavurması, Güneydoğu'nun Mumbar Dolması, İçli Köftesi ve Kaburga Dolmasının yer aldığı Türkiye'nin o muhteşem mutfakları, en tecrübeli aşçı ve ustaların elinden sofralarınıza taşınıyor. Altıntaş Yemek Fabrikası'nın Türkiye'nin dört bir köşesinde verdiği hizmetin kazandırdığı tüm deneyim Kırçan Restoran'da, Altın Meşe Park konukları için özel olarak hazırlanıyor.

PAZAR KAHVALTILARI BİR BAŞKA GÜZEL

Samsunluların vazgeçilmezi olan pazar kahvaltıları da Altın Meşe Park Yaşam Alanı’nın, titizlikle üzerinde durduğu en önemli organizasyonlardan biri. Pazar günleri 100 çeşit ürünün yer aldığı kahvaltı sofralarınız adeta görsel bir şölene dönüşürken, sizler Kırçan Restoran'da unutamayacağınız ve vazgeçemeyeceğiniz kahvaltılara eşlik edeceksiniz.

ÇOCUKLARINIZ EMİN ELLERDE

Tüm bu güzellikleri siz konuklarınızla ve sevdiklerinizle paylaşırken, hayatınızın anlamı çocuklarınız da unutulmamış. Sizler dostlarınız ve sevdiklerinizle birlikte 'Artukbey’e özel spesiyal dibek kahvesinin ve birbirinden leziz yemeklerin tadını çıkarırken, çocuklarınız ise deneyimli çocuk eğitimcilerin gözetiminde Kırçan Restoran'da oyun ve eğlence dolu saatler  geçirebilecekler.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI TAMAM

7'den 77'ye herkesin büyük bir keyifle tercih ettiği Altın Meşe Park Yaşam Alanı, baharın gelmesine az bir zaman kala yenilikler için hazırlıklarını tamamladı. Hayatınızın en anlamlı günü olan 'düğünleriniz' için Altın Meşe'de yeni bir düğün salonu daha, Samsunlulara kapılarını açmaya hazırlanıyor.

SİZ MUTLU OLMAYA BAKIN

"Siz mutlu olmaya bakın, geri kalan her şeyi biz sizin yerinize yaparız" sloganıyla, sevdaları muhteşem bir düğünle taçlandırmaya odaklanan Altın Meşe Park'ta, paket fiyat seçeneği ile en güzel düğünlerde mutluluğunuzu pekiştirme olanağına sahip olabileceksiniz.

HAYALLERİNİZİ SÖYLEYİN YETER

Bir ay içinde hizmete girecek yeni düğün salonu ile Samsun'un muhteşem deniz manzarasının görselliğiyle yaşayacağınız bu en güzel anınız için siz hayallerinizi söyleyecek,  Altın Meşe Park ise bu hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek. Tam paket fiyatlarıyla, tüm sorumluluklardan uzak ve muhteşem bir deniz manzarası eşliğinde mutluluğa yelken açmanın kapısı da Altın Meşe'den geçiyor. Kısacası Altın Meşe Park sizin yerinize düğünüzün tüm sorumluluğunu üstüne alacak, sizse mutlu olmaya bakacaksınız.

CANLI MÜZİKLE KEYİFLİ AKŞAMLAR

Altın Meşe Park'ın yeni sezon hazırlıkları bununla da sınırlı değil. Samsunluların bütün günlerini sıkılmadan keyifle geçireceği anlara ev sahipliği yapma iddiasındaki Altın Meşe, hafta içinde pazartesi ve perşembe günleri hariç her akşam, canlı müzik programlarıyla türküler geçidinde siz konuklarını ağırlıyor. Bir ay içerisinde ise aile okey salonunu da hizmete açmaya hazırlanan Altın Meşe Park, semaver, nargile ve aile okey salonu ile de konuklarına en güzelini ve en kalitelisini sunma anlayışını  taviz vermeden  sürdürüyor.

ALTIN MEŞE'DE SIRA GECELERİ

Altın Meşe'de yenilikler ve güzellikler devam edecek. Kahvaltı sofralarından, muhteşem yöresel lezzetlerin sunulduğu öğle ve akşam yemeklerine, unutulmayan düğün gecelerinden, özel ziyafet ve günlerinize kadar her anınızı muhteşem geçirmenizi hedefleyen Altın Meşe Park, her ay düzenlenen sıra geceleriyle de, ülkemizin kuzey ve güneyini sıcak bir atmosferde, sevgiyle birleştiriyor. Sizlere de bu anlara eşlik etmek ve paylaşmak düşüyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.