Dönmezler Taşımacılık

Dönmezler Taşımacılık
Dönmezler Taşımacılık ve Nakliyat firması olarak bizler Bursa evden eve nakliyat alanında hizmet veriyoruz. Firma olarak sizlere profesyonel bir çalışma anlayışıyla sunmuş olduğumuz tüm hizmetlerimizde en uygun fiyat garantisini sunuyoruz.

Dönmezler Taşımacılık ve Nakliyat firması olarak bizler alanında hizmet veriyoruz. Firma olarak sizlere profesyonel bir çalışma anlayışıyla sunmuş olduğumuz tüm hizmetlerimizde en uygun fiyat garantisini sunuyoruz.

Sizlerde Bursa içinde bir adresten başka bir adrese taşınacaksanız veya Bursa ilçelerine taşınma durumunuz söz konusu ise bizlere ulaşabilirsiniz. Yine bursa merkezli şehirlerarası tüm evden eve nakliyat ihtiyaçlarınız için bizleri arayabilirsiniz.

Firma web sayfamıza giriş yapabilir ve tüm hizmetlerimizi detaylı olarak inceleyebilirsiniz. İletişim bilgilerimize erişebilir ve en uygun fiyatlı nakliyat hizmetlerimiz için ücretsiz olarak ekspertiz talebinde bulunabilirsiniz. Eksperlerimiz taşınma işleminin yapılacağı mesafeye ve eşyaların durumuna göre sizlere hızlı ve net olarak maliyet hesabı yapacaktır.

ihtiyaçlarınızda sizlerin yanındayız. Ev veya ofisleriniz kaçıncı katta olursa olsun, en uygun yüksekliklerde asansör sistemini kuruyor ve tüm eşyalarınızı en hızlı ve güvenli şekilde taşıyoruz.

Evden Eve Nakliyat

çalışmalarımızda sizlere kapsamlı olarak hizmet sunuyoruz. Çalışma ekibimizde mobilyacı ve elektrikçi arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Mobilyacı olan arkadaşlarımız taşınma sürecinde her türlü mobilyanızı demonte hale getiriyor ve en özenli şekilde ambalajlanan tüm mobilya parçaları araçlarımıza yükleniyor. Yine elektrikçi olan arkadaşlarımız aydınlata sistemlerinizi söküyor ve yeni adreslerinizde istediğiniz sistemi istediğiniz yere yeniden takıyor. Tüm beyaz eşyalarınız tarafımızdan en uygun şekilde çıkarılıyor ve yeni adreste yerlerine takılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.