Döngeloğlu Başkan Kul’u Ziyaret Etti

Döngeloğlu Başkan Kul’u Ziyaret Etti
Terme ilçesine halka konferans vermek için gelen İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

Samsun’un bazı ilçelerinde 2 günlük program kapsamında şehre gelen televizyon programlarının vazgeçilmez isimlerinden Ömer Döngeloğlu, Terme ilçesinde gerçekleştirdiği söyleşiden sonra Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti. Başkan Kul ilçe fotoğrafları ile İlahiyatçı yazar Döngeloğlu’na Terme hakkında bilgiler verdi.

TERME’NİN GELECEĞİ PARLAK

Halkın gönlünü, rızasını kazanarak bir ilçeyi yönetmenin çok önemli olduğunu ifade eden Döngeloğlu “Terme'yi iddiasız, kendi halinde sessiz, sedasız bir yer olarak bilirdim. Buraya gelince Belediye Başkanımızın odasında gördüğüm fotoğraflar, onaylanan ve onaylanmayı bekleyen projeler ile Terme'nin çok iddialı ve geleceği parlak bir ilçe olduğuna müşahede ettim. Terme'ye gelmeme ve tanımama katkısı olan Sayın Milletvekilim Cemal Yılmaz Demir ile kıymetli dostum değerli insan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'a şükranlarımı sunuyorum.

Bu organizasyonu yapan Terme Belediyesine, belediye çalışanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, sendikalara, emniyet mensuplarına, kapalı spor salonunu bu organizasyona tahsis eden Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğüne teşekkür ederim.” Dedi.

MEMNUN OLDUK

Başkan Kul ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Dini sohbetleriyle bizi bilgilendiren, beğenerek televizyonlardan ilgiyle takip ettiğimiz Ömer Döngeloğlu hocamızın bu ziyareti bizi çok memnun etmiştir. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Başarılarının daim olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.