'Dön Desem' ile Devam Eden Müzik Yolculuğu: Dicle Olcay ve 'Bunu Siz İstediniz' Projesi

'Dön Desem' ile Devam Eden Müzik Yolculuğu: Dicle Olcay ve 'Bunu Siz İstediniz' Projesi
Dicle Olcay, müzik yolculuğuna 'Zamanında' isimli ilk single'ı ile başlamış ve ardından 'Aç Kapıyı Gir İçeri', 'Maktul', 'Bu Saatten Sonra', 'İki Kişilik', 'Benim Ol', ve 'Seninim ki' gibi eserlerle müzik severlerin karşısına çıkmıştır.

Dicle Olcay, müzik yolculuğuna 'Zamanında' isimli ilk single'ı ile başlamış ve ardından 'Aç Kapıyı Gir İçeri', 'Maktul', 'Bu Saatten Sonra', 'İki Kişilik', 'Benim Ol', ve 'Seninim ki' gibi eserlerle müzik severlerin karşısına çıkmıştır. Sanatçı, bu şarkılarını klipler ve dijital içeriklerle destekleyerek hayranlarına sunmaya devam ederken, yaratıcı süreçten yorulmadan üretiyor. Olcay'ın son projesi 'Bunu Siz İstediniz', canlı kaydedilen ve hayranlarının en çok sevdiği şarkıları içeren bir cover serisi. Projenin ilk şarkısı olan 'Kardelen', birkaç ay önce yayınlandı ve Yıldız Tilbe'nin bestelediği bu parça, Olcay'ın yeniden yorumu ile dinleyicilerden tam not aldı.

Bu projeyi hayata geçiren 35 kişilik ekip, iki gün süren çalışmalarla canlı kayıt ve video çekimlerini tamamladı. Dicle Olcay, 'Bunu Siz İstediniz' dizisinin şarkı listesinin dinleyiciler tarafından oluşturulduğunu söyleyerek, herkesin istediği zaman ve yerde bu şarkılara eşlik edebileceğini ifade etti. En son olarak Orhan Ölmez tarafından bestelenen ve sözleri yazılan 'Dön Desem' şarkısını yayımlayan Olcay, bu parçaya yedi farklı enstrümanın eşlik ettiği canlı bir performansla şarkının duygusal derinliğini ve gücünü koruyarak dinleyicilere enerjik bir yorum sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.