Dolmuş bekleyen çifte otomobil çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Dolmuş bekleyen çifte otomobil çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
KONYA'nın Akşehir İlçesi'nde direksiyon kontrolünü yitiren sürücünün yol kenarında dolmuş bekleyen kişilere çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kazadan sonra arkadaşı ile kaçan uzman çavuş, araçta bulunan Gürcistan ve Azerbaycan vatandaşı 3 kadın ile polise teslim oldu.
Kaza, dün saat 23.00 sıralarında 24 Ağustos Bulvarı 31'inci İkmal Merkez Komutanlığı önünde meydana geldi. Uzman Çavuş, 32 yaşındaki H.M. yönetimindeki 41 KD 216 plakalı otomobili ile giderken direksiyon kontrolünü yitirince yol kenarında dolmuş-minibüs bekleyen 50 yaşındaki Mehmet ve eşi 46 yaşındaki Sevim Ersoy'a çarptı. Kazada ağır yaralanan Sevim Ersoy ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda öldü. Kazada ağır yaralanan ve bacağı kopan Mehmet Ersoy ise, Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ardından kaçan ve bir süre sonra yetkililere teslim olan sürücü H.M. ile otomobilde bulunan uzman çavuş arkadaşı, 28 yaşındaki G.E., Gürcistan vatandaşı 25 yaşındaki S.A. ve kardeşi, 19 yaşındaki M.A., Azerbaycan vatandaşı 20 yaşındaki D.M. adlı kadınlarla gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.