DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ BAŞKANI VALİ ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

DİYABETLE YAŞAM DERNEĞİ BAŞKANI VALİ ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ
Diyabetle Yaşam Derneği Samsun Şube Başkanı Yakup Cemil ŞAHİN ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali İbrahim ŞAHİN'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Diyabetle Yaşam Derneği Samsun Şube Başkanı Yakup Cemil ŞAHİN “Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte hizmetlerimiz hakkında Sayın Valimize bilgi vermek üzere ziyarete geldik. Derneğimiz, toplumdaki diyabetli kişileri bir araya getirerek, diyabetlilerin yaşam kalitesini arttırmak için hastalara yönelik eğitim vermek, toplumu diyabet konusunda bilinçlendirmek, diyabetli insanları bir çatı altında toplamak, bu kişilerin hayat standartlarını yükseltmek, daha sağlıklı bir yaşam geçirmelerine ön ayak olmak ve onlara sosyal/psikolojik destek vermek için diyabetliler, yakınları ve diyabete gönül vermiş kişilerce kurulmuş bir dernektir. Bizleri kabul ettiği için Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum.”dedi.

İbrahim ŞAHİN yaptığı konuşmasında, “Günümüzde diyabet hastalığı bir çok kişide görülebilen bir sağlık sorunudur. Diyabet bilincinin yaygınlaştırılması amacıyla ilimizde yapmış olduğunuz çalışmalar ile birçok insanın yanında olmanız, onlara yardım etmeniz ve destek sağlamanız güzel bir çalışmanın sonucudur. İlimizde diyabet konusunda toplumu bilinçlendirmek adına yaptığınız çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.

Leyla Asan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.