DİVAN KURULU SESSİZLİĞİNİ BOZDU

DİVAN KURULU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Sadi Subaşı, "Önümüzde zor bir tablo var. 2016-2017 futbol sezonunda 6 puandan daha fazla puanımızın silinmesi gündemde" dedi.

 

 

KALICI GELİR ŞART 
Nuri Asan Tesisleri'nde divan kurulu üyeleriyle basın toplantısı düzenleyenh Sadi Subaşı, önlerinde zor bir tablo olduğunu, bununla ilgili olarak yönetimin açıklama yapacağını belirtti. Kulübe son 10 yılda 160 oyuncu alındığını vurgulayan Sadi Subaşı, "Böyle bir kulübün ayakta kalması ve yaşamasının şansının olacağını zannetmiyorum. Samsunspro'a kalıcı gelir şart. Aksi taktirde bu kulübün ayakta durması imkansız" diye konuştu.

"55 MİLYON TL'Yİ AŞAN BORÇ VAR" 
Samsunspor'un ekonomik sorunlarının sebeplerini de açıklayan Sadi Subaşı, son dönemlerde Samsunspor'un spor dışında bir kadro tarafından yönetildiğini hatırlatırken de şunları söyledi:"Bu süreçte yönetimsel ve teknik hatalar sonunda Samsunspor, bugün 55 milyon TL'yi aşan bir borçla son derece zor döneme girmiştir. Samsunspor'da en büyük yanlış transfer hataları ve denetleme kurulunun yanlışlarıdır. Kongrelerde yönetimler ibra edilmeseydi, bu kadar yanlışlıkların olmayacaktı. Futbolcu Aminu Umar ile ilgili olarak o dönemki yönetimin tamamını disiplin kuruluna sevkettik."

ESKİ BAŞKAN YILMAZ İLE BİR ARAYA GELDİK 
Divan kurulu olarak başkanlarla görüşmeler yaptıklarını dile getiren Sadi Subaşı, "Samsunspor Divan Kurulu olarak Kulübün eski Başkanlarından Kazım Yılmaz'ı makamında ziyaret ettik. Sağolsun görüşme talebimizi geri çevirmedi. Kulüpten 15 milyon TL'nin üzeri alacağı olan Kazım Yılmaz var. Kazım Yılmaz'la görüştük. Alacağının dövize bağlı olmasının yanlış olduğunu bahsetmemize rağmen teklifimizi reddetti." şeklinde konuştu. 


6 PUAN SİLİNME CEZASI KAPIDA
Samsunspor'un 3 puanı, futbolcu alacağından dolayı bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu tarafından silinmişti. Önümüzdeki aylarda öndemesi gereken yaklaık 2 Milyon TL'lik ödemenin sağlanamaması taktirinde ise Kırmızı beyazlı takımın 2016-2017 futbol sezonunda 6 puandan daha fazla puanın silinmesi gündeme geldi. Bu gelişmeler sonrası Samsunspor'da Yönetim kaynak arayışı içersinde olduğu ve çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiği belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.