DİSİPLİN ÜST DÜZEY MORALLER YERİNDE

DİSİPLİN ÜST DÜZEY MORALLER YERİNDE
İkinci etap kamp çalışmalarını Erzurum'da sürdüren kırmızı-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde yeni sezon için son talimatları alıyor.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Samsun'da çalışmalara başlayan kırmızı-beyazlı ekip, Bolu'da birinci etap kamp çalışmalarını bitirip yuvaya dönmüştü. Samsun'da yine Bolu kampındaki gibi fiziksel yüklemeler yapmıştı. Yeni sezon için son düzlük olan Erzurum kampında çalışmalarını sürdüren Yılport Samsunspor, tecrübeli teknik adam İrfan Buz önderliğinde taktik çalışmalarına ağırlık veriyor.

manset-1-001.JPG

TAKIM UYUMU DİKKAT ÇEKİCİ
Yılport Samsunspor futbolcuları antrenmanlarda Teknik Direktör İrfan Buz'un bütün isteklerini yerine getirmeye gayret ederken takımdaki uyum oldukça net bir şekilde göze çarpıyor. Geçen sezon arkadaşlık bağları oluşan oyunculara ek olarak ekibe yeni katılan futbolcular da hemen uyum sağlayınca antrenmanlardaki neşeli tavırlar oldukça dikkat çekiyor. Birlik içinde keyifli idmanlar geçiren kırmızı-beyazlılar disiplini de asla elden bırakmıyor. Tecrübeli teknik adam İrfan Buz ve ekibi takımın performansını en üst düzeye çıkarmaya gayret ederken futbolcular da ellerinden geleni yaparak teknik heyeti memnun ediyor.
 

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.