DİKKATİMİZDEN KAÇMIŞ!

DİKKATİMİZDEN KAÇMIŞ!
Geçtiğimiz Çarşamba günü Gazetemizde yayımlanan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve bazı Din Adamlarının ....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Saray'da İftar yemeğinde ağırlamasıyla ilgili verilen rakamların çok çok abartılı olduğu ortaya çıktı.


MAKSAT İFTAR YEMEĞİNİN TADINI KAÇIRMAK
Gazetemizin 24 Haziran Çarşamba günü 10'uncu sayfasında "Din adamlarının Saray'da iftar yaptığı masanın maliyeti 1 milyon TL" haberi dikkatimizden kaçarak yayımlanmış oldu. Haberde Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve iftara davet edilen 28 din adamının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Saray'da ağırlanmasının maliyet hesabı yapılıyordu. Haber Cihan Haber Ajansı tarafından servis edilmiş, Cihan Haber Ajansı da Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan'dan aldığı bilgileri aktarmıştı. 

RAKAMLAR ABARTILI VERİLMİŞ
Yapılan bu haberin gerçeği yansıtmadığı ve verilen rakamlarda büyük abartı olduğu, Mimarlar Odası'nın zaten öteden beri AK Saray'ın yapılmasına karşı olduğu ve bu nedenle de abartılı rakamları ajansa vererek bir taşla iki kuş vurmayı hedeflediği anlaşılmış olduğundan haberin asıl amacından saptırılarak, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve Din adamlarına verilen İftar yemeğinin lüks ve şatafat içerisinde verildiği imajının oluşturulmak istendiği gözlemlendiğinden okurlarımızdan bu haberde verilen uçuk ve abartılı rakamları dikkate almamalarını bekliyor ve dikkatimizden kaçan bu haberin gerçeği yansıtmadığını beyan ediyoruz. DENGE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.