DİESRE AÇILDI

DİESRE AÇILDI
Samsun'da bayan giyim markalarını tek bir çatı altında toplayan Diesre Mağazası, Samsun protokolünün katılımı ile kapılarını müşterilerine açtı.

2011 yılı itibari ile internet üzerinden satış gerçekleştirmeye başlayan Tozlu Giyim tarafından açılan Diesre Mağazası'nda Türkiye geneli tanınmış çok sayıda tesettür markasını bir arada sunuyor. Açılışa tesettür giyimde önemli bir yeri olan modacı Hülya Aslan'ın da katılımıyla yapılan açılışta Aslan, bayanların ilgi odağı oldu.

Samsun ve bölgesinde bayanlara yönelik tesettür, spor ve abiye giyimde marka haline gelmeyi amaçlayan Diesre mağazası görkemli bir törenle resmi açılını gerçekleştirdi. Açılış törenine katılan Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Bundan sonra Türkçe isim koyulan mağazaların açılışlarına çok yoğun da olsam gitmeye gayret göstereceğim. Özelikle Türkiye'de yabancı isim konusunda bir sıkıntımız var. Samsun'da Atakum bölgesinde yeni yerleşim yerlerinde bunları daha sık görüyoruz. Türkçe isim konulan mağaza ve iş yerleri kalmıyor gibi. Tabi ki yabancı dilleri öğreneceğiz ama önce kendi kültürümüze de sahip çıkacağız. İnşallah Tozlu ailesi daha çok iş yeri açar. Benim en çok hoşuma giden iş mağazanın yanı sıra internet ortamında da satış yapılıyor olması ve çok ciddi boyutta satış yapıyorlar bunun için kendilerini kutluyorum. Bu klasik mağazalar elbette olacak ama batı dünyasında gelişmiş ülkelerde internet ortamında satış normal satışları geçmeye başladı. İnternet satışında Tozlu'nun ilk 3 firma üzerinde olduğunu duydum. Gerçekten kalben tebrik ediyorum. Biraz internet medyasını, internet alanını bilen birisi olarak bende kendilerine bir katkı sağlayabilirsem kendimi bahtiyar sayarım.” dedi.

Konuşmasında bol kazançtan önce hayırlı kazanç temennisinde bulunan Yusuf Ziya Yılmaz, “Her yeni girişim ve yatırım hayatın her aşamasındaki yeni denebilecek bir olaydır. Allah bol kazançlar nasip etsin. Ama her şey bol kazanç değildir. Çok para kazanmak tek başına başarı ölçütünü oluşturmaz. Başarı oluşturacak dostluklar, arkadaşlıklar ve manevi hazlar vardır. Ben öyle inanıyorum ki bu arkadaşlarımız bu hazzı da önemsiyorlar ve bu iş yerinin hayırlara vesile olmasını düşünüyorlar.” diye konuştu.

Diesre Mağazası'na hayran kaldığını belirten ünlü tesettür giyim modası editörü Hülya Aslan ise, “Bana göre çok görkemli bir mağaza olmuş. Zaten çok emek harcandığı ve tecrübenin de olduğu çok belli. Ben kendi adıma çok beğendim, çok profesyonelce buldum. Her şeyden önce çok zevkli buldum. Diesre, bir moda severin mağazaya geldiğinde herşeyi bulabileceği bir mağaza olmuş her şeyden önce. Ben çok beğendim, tebrik ederim yolları açık olsun. Daha nice Diesre'lerin açılışını yapalım inşallah.” şeklinde konuştu.

Mağaza Sahibi Hüseyin Tozlu'nun eşi Emel Tozlu ise “Alışveriş yapmak için herkesin İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlere gitme ihtiyacı duyuyorlardı. Ben bunun önüne geçilmesini istedim. Samsun'da tanınmış tesettür markaları ve tasarımcılarının bir arada olabileceği bir mağaza oluşturmak istedim. Şuanda 30'a yakın Türkiye'nin en önde gelen markaları ve tasarımcılarıyla çalışmaktayız. Gelen müşterilerin hepsi memnun 'bizim şehir dışına çıkıp aradığımız ürünleri ayağımıza kadar getirdiniz' diyorlar. Türkiye'de Samsunlu bayanlarında tesettürlü olarak çok şık olabileceklerini göstermek istedik. Bizim amacımız Karadeniz Bölgesi'nde ve Türkiye genelinde internet üzerinden alışveriş yapma imkanı veriyoruz. Gösterilen yoğun ilgiden çok memnunuz.” dedi.

Konuşmaların ardından mağazanın açılış kurdelasını mağaza sahibi Hüseyin Tozlu, Hülya Aslan ve protokol üyeleri birlikte yaptı. Açılış sonrası Vali Şahin ile diğer protokol üyeleri mağazayı gezdi.

TÜRKİYE'NİN İLK İNTERAKTİF MAĞAZASI

AVM konforunun e-ticaret rahatlığı ile harmanlandığı Diesre Mağazası ilkleriyle Samsun'da giyim sektörüne yön vermeye hazırlanıyor. Altı katlı olan mağazanın ilk 4 katının her birinde bulunan dijital ekranlar, bayanların e-ticaret rahatlığını yaşamalarını sağlıyor. Dijital ekranlar üzerinden diledikleri kıyafeti seçen bayanlar bu ürünleri deneyebilecek ya da mankenler üzerinde inceleyebilecekler.

Online alışverişin rahatlığını sunan mağazanın 5. katında, çocuklar için hazırlanan oyun alanlarının yanı sıra ailelerin de keyifli zaman geçirebilecekleri kafeler yer alıyor. Özel çiftliklerde yetiştirilen organik ürünlerin de satıldığı ve lüks bir restoranın bulunduğu 6. katı ile alışverişe farklı bir renk getirmeye hazırlanan Diesre, Samsun halkına kaliteli ve hesaplı alışverişi tek çatı altında sunmayı hedefliyor. Siz alışveriş yaparken yada kafede kahvenizi yudumlarken, çocuklarınız da uzman bakıcı eşliğinde eğitici ve öğretici oyunlar oynayabiliyor. Bay ve bayan mescitlerinde olduğu Diesre mağazası, müşteri memnuniyetini üst seviyede tutan bir anlayışına sahip.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.