Devlet Tiyatrosu tecrübesini konuşturdu

Devlet Tiyatrosu tecrübesini konuşturdu
Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), önceki akşam Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) sergilediği 'Öğüt' adlı oyunla bir kez daha tecrübesini konuşturdu

Soğuk hava şartlarına rağmen Sivas Devlet Tiyatrosu hayranlarının iple çektiği gecede, seyirciler yine kaliteli bir oyun izledi. Önceki akşam AKM'de sergilenen oyun yaklaşık 2 saat sürdü. Vali Yardımcısı Hasan Ersan'ın da izlediği oyun, seyirci tarafından çok beğenildi. Cem Uslu'nun yazdığı ve gerçekçi konusuyla etkileyici bir oyun olan 'Öğüt' psikolojik-dram sevenlerin beğenisini topladı. Yönetmenliğini M. Akif Yeşilkaya'nın yaptığı oyunda seyirci ustaca hazırlanmış kurguya hayran kaldı.

HAYVAN ÇİFTLİĞİ BÜYÜLEMİŞTİ

Geçtiğimiz sene George Orwell'ın aynı adlı kitabından uyarlanan 'Hayvan Çiftliği' isimli oyun ile Samsun seyircisinden tam not alan Sivas Devlet Tiyatrosu, bu sene de Cem Uslu'nun yazdığı 'Öğüt' adlı oyun ile aynı övgüyü aldı. Samsunlular tarafından beğeniyle izlenen oyunun kadrosu ise şu şekilde oluştu: "Menekşe Özyiğit, Cebrail Esen, Mehmet Demiralp, Fatih Özyiğit, Arif Yavuz, Fulya Ülvan"