“Devlet, Millete hizmet için vardır”

“Devlet, Millete hizmet için vardır”
Canik’te SKM açılış mitinginde yaptığı konuşmada “AKPARTİ iktidarında devlet; hâkim devlet anlayışından, hizmet eden devlet anlayışına geçmiştir” bilgisini veren AK Parti MKYK Üyesi ve Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan devamla...

 “Bu anlayış dönüşümü sayesinde halkımız en iyi hizmetleri alır olmuştur. Yenileri sıradadır. Hızlı tren, otoyol, 1.150 yataklı şehir hastanesi Samsun için yeni projelerdir. Samsun tarım ve sanayi şehri olacak. İşsizlik azaldı, daha da azalacak. Türkiye, dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girecek” şeklinde açıklamalarda bulundu.

“Türkiye demokrasisini geliştirecek” diyen Demircan “Yapılacak yeni anayasa sayesinde Türkiye hızla koşacak, demokrasi ve insan hakları en mükemmel şekilde milletin hizmetine ve kullanımına sunulacak. İstikrar daha da gelişerek kalkınma en üst düzeye çıkacak. Bütün bunlar yeni Türkiye’nin hedefleridir. Eski Türkiye yanlıları darbe anayasasını savunuyorlar. Darbeci olduklarını ortaya koyuyorlar. AKPARTİ'yi anayasa yapacak çoğunluktan alıkoymak için bir şer ittifakı oluşturmuşlar. CHP, MHP, HDP, Paralel Yapı, Kartel Medyası ve Küresel Sermaye bir araya gelmişler, milletin anayasasına karşı darbe anayasasını savunuyorlar. Bu darbeci koalisyon 7 Haziran’da milletten gereken cevabı alacaktır." dedi. Sonrasında Canik SKM, dualarla hizmete sokuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum