DEVECİ'DEN TARAFTARA 'TATLI' DESTEK

DEVECİ'DEN TARAFTARA 'TATLI' DESTEK
Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, bugün gerçekleşecek olan Samsunspor-Sakaryaspor Play-Of Çeyrek Final Rövanş maçı öncesinde stadyumda kurulacak iftar çadırında stant açıp tatlı ikramında bulunarak taraftarlara destek olacaklarını söyledi.

Atakum Belediyesi bu akşam 20:30'da 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşecek Samsunspor- Sakaryaspor Play-Of Çeyrek Final Rövanş maçı öncesinde onbinlerce taraftar için kurulacak olan iftar sofrasına 'tatlı jest' yapacak. Maç öncesinde stadyum dışında kurulacak iftar çadırında stantlarıyla yer alacak olan Atakum Belediyesi tatlı ikramında bulunacak.

2-082.jpg

BAŞARI DİLEDİ
Samsunspor'un Sakaryaspor ile gerçekleştireceği maçın çok önemli olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, "Şehrimizin en önemli değerlerinden olan Samsunsporumuzun bu önemli maçtan galibiyetle ayrılacağına yürekten inanıyorum. Maç öncesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve İlkadım Belediyesi'nin de destekleyeceği iftar sofrasında bizim de katkımız olsun istedik. Sporun dostuk ve kardeşlik olduğuna her zaman yürekten inandım. Kurulacak iftar sofrasında da birlik ve beraberliğimiz en üst noktaya ulaşacak. İftarın ardındansa takımımızı güçlü biçimde destekleyeceğiz. Bu vesileyle Samsunsporumuza ve konuk takımımız Sakaryaspor'a başarılar diliyorum" diye konuştu.  

SAHİLDE DEV EKRAN KURULACAK
Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine Samsunspor-Sakaryaspor Play-Off Çeyrek Final Rövanş maçını Atakum sahilinde bulunan Çobanlı İskelesi etkinlik alanında dev ekranda yayımlanacağını söyleyerek, "Elbette öncelik stadyuma giderek takımımıza destek olmak ancak gidemeyenler için maç coşkusu Atakum'da yaşanacak" dedi.

ATAKUM TEK YÜREK
Tarihi maçta Atakumluların tek yürek olacağını ifade eden Başkan Deveci, "Atakumlulardan gelen yoğun istek üzerine biz de kısa sürede hazırlıklarımızı gerçekleştirdik. Şehrimizin gözdesi Atakum sahilinde, Çobanlı İskelesi'nin önünde bulunan etkinlik alanında vatandaşlarımız omuz omuza maç coşkusunu yaşayacak. Elbette önceliğimiz stadyuma giderek takımımıza orada güçlü desteğimizi göstermek. Ancak gidemeyen vatandaşlarımızı bu coşkuyu hep birlikte paylaşmak için Atakum sahiline davet ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum