DEV ORGANİZASYON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

DEV ORGANİZASYON HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Samsun TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu,” İlimizde 27 - 29 Mart 2015 tarihleri arasında Tekkeköy ilçesindeki Yaşar Doğu Spor salonunda yapılacak olan...

Dünya Grand Prix Judo müsabakaları öncesi antrenmanlarına TOHM judo antrenman salonumuzda düzenli şekilde yapmaya başladılar” dedi. 

‘MİSAFİRLERİMİZE EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ’
Samsun TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu,”Samsun da başlayacak olan Dünya Grand Prix Judo müsabakalarına katılmak için ilimize gelen yaklaşık 70 ülke sporcuları TOHM judo antrenman salonumuza gelerek antrenmanlarına düzenli şekilde yapmaya başladılar ve bizde kendilerine ev sahibi olarak yarımcı oluyoruz. Ülkelerine döndükleri zaman bizim ne kadar misafirperver olduğumuzu söyleyeceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

‘BÖYLESİNE GÜZEL BİR SALON GÖRMEDİK DEDİLER’
Türk Milli Takımları (Bay-bayan) ile birlikte antrenmanlarını sürdüren çeşitli Ülkelerin sporcularına, antrenör ve yöneticilerine tesisler hakkında bilgi veren TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu,” Misafirlerimiz tesislerimizi görünce hayranlıklarını gizleyemeyerek“ Bu tesisler Dünya standartlarının üstünde, mükemmel özelliklere sahip, Türkiye de böyle bir judo salonu ile karşılaşabileceğimizi burayı görene kadar hayal edemezdik ”diye konuştular.


Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.