Destansı bir serüven: "M.Ö. 10.000"

Destansı bir serüven: "M.Ö. 10.000"
Yıldız Geçidi, Kurtuluş Günü, Godzilla, Vatansever ve Yarından Sonra filmlerini yöneten Roland Emerrich yine fantastik bir macera olan Jumper ile seyircilerin karşısına çıkarken bu sefer kadrosunda Camilla Belle, Cliff Curtis, Steven Strait ve Ömer Şerif

Kehanetlerin ve tanrıların hüküm sürdüğü, ruhların etrafta kol gezdiği, güçlü mamutların toprağı sarstığı mitolojik bir dönemde geçen müthiş bir destansı serüvenle birlikte aynı zamanda bir aşk öyküsü de anlatılıyor. Filmde; gizemli savaşçılar, köyünü yağmalayıp, Evolet'i kaçırınca, D'Leh sevdiği kadını kurtarmak için bir avcı grubu ile savaşçıların peşinden dünyanın öbür ucuna yolculuğa çıkar. Yolculuklarının sonunda bir Kayıp uygarlığı ortaya çıkarırlar. Nihai kaderlerinde hayalgücünün ötesinde bir imparatorluk vardır.


Burada D'Leh'in halkını zorla köleleştiren güçlü bir tanrıyla karşı karşıya gelirler.
"M.Ö. 10.000"de bir kahramanın halkına mutluluk getirme macerasında, onunla birlikte, yaşamı, ölümü, aşkı, nefreti ve tehlikeyi yaşayacaksınız: Sinemanın öykü anlatma yeteneğini geliştiren teknolojileri her filminde bir üst kademeye taşıyan yönetmen Emmerich'in geniş ekranda sunduğu keyfi kaçırmak istemeyeceğinizden eminiz.