DERTLERİ BAŞKA!

DERTLERİ BAŞKA!
İş adamı Abdülvahap Çelik şehrin göbeğinde bulunan yerlerde kaçak inşaatlar yaparken sessiz kalanların şimdi imar planı yapılmış ruhsatlı inşaata kaçak demeye kalkmaları akıllara 'dertleri başka' olgusunu getirmekte.

MANŞETTEN SAVUNDULAR
Vahap Çelik’in neredeyse yaptığı her binada ya kaçak kat ya kaçak inşaat başlama veya özel imar alarak yaptırdığı daha önce ortaya çıkmıştı. Samsun'da bir gazete ise görmezden gelerek Vahap Çelik'le yaptığı röportajı manşetine taşıyıp savunmuştu. Çelik, eski Yimpaş yanı olarak bilinen otoparkı, altında bulunan eski tarihi adliye binası ile yasadışı bir biçimde şuyulandırarak kat karşılığı inşaat sözleşmesi yaptığında sessiz kalanlar şimdi Çarşamba Belediyesinden ruhsatı alınmış inşaata kaçak demeye kalktı.

ewrwerwerwer.png

KAÇAK DEĞİL RUHSATLI
Çarşamba Belediyesi'nden bir süre önce 'kömür depolama alanı' olarak imar planı yapılmış ruhsatlı inşaata 'kaçak mı?' diyenlerin Vahap Çelik'in göz önünde yaptığı herhangi bir kaçak inşaata bu soruyu sormadıkları ortadayken şimdi ise başka bir inşaat için bilip bilmeden bunu demeye kalkmaları manidar bulundu. Vahap Çelik'ten 'bu şehirde bana zorluk çıkarıyorlar Antalya'ya gideceğim' şeklinde demeç alıp manşete taşırken şimdi ruhsatlı bir inşaata kaçak demeye kalkmaları 'dertleri başka' dedirtti.

678678678.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.