'Dersanelerin kapatılması doğru karar'

'Dersanelerin kapatılması doğru karar'
Özel Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Akça Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Akça, Samsun'un Özel Okul ortalamasının Türkiye ortalamasından geride olduğunu belirterek, 'Samsun'da Özel Okulların artırılması gerekiyor' dedi.

Merkezi Ankara'da bulunan Özel Öğretim Derneği (ÖZDER) Başkanı Ahmet Akça beraberinde İşadamı İlker Efe İle birlikte Denge Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'ı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette değerlendirmelerde bulunan Akça, Samsun'da Özel okul sayısının Türkiye ortalamasına göre yetersiz olduğunu ve artırılması gerektiğini söyledi.

Derneklerinin Dersanelerin Özel Okullara dönüşümü noktasında Milli Eğitim bakanlığına aktif destek verdiğini belirten Akça Bakanlığın uyguladığı dönüşüm programının derneğin oluşturduğu program olduğunu söyledi.

Dersanelerin özel Okullara dönüşümünün doğru ve gecikmiş bir karar olduğunu belirten Akça okul odaklı eğitimin çocukların hayata hazırlanışı noktasında çok önemli bir dönüm noktası olacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı katıldığı bir tv Proğramın da yaptığı konuşma da dershanelerin dönüşüm sürecin de dönüşüm projesine sunduğu önerilerle katkı sağlayan başta Özel Öğretim Derneği Genel Başkanı Ahmet Akça (ÖZDER) olmak üzere tüm sektör derneklerine ve sektörün büyük aktörlerine teşekkür etti.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum