DERNEK BAŞKANI YÜKSEL YILDIRIM OLDU

DERNEK BAŞKANI YÜKSEL YILDIRIM OLDU
Samsunspor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurulu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Salonun’da yapıldı. Çok sayıda üye ve taraftarın katıldığı genel kurulda Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, tek liste girdiği seçimde oy birliği ile Samsunspor Kulübü Derneği’nin de başkanı seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan heyetine başkan Kerami Gürbüz, yardımcılığına Ahmet Hayvalı ve Aykut Cengiz Uzdil, Yazmanlığa ise Onur Ferhat Karacan ve Cevan Öncü seçildi.

ss1-8271.JPG

Yönetim kurulu faaliyet raporu, kesin hesap ve 2020/2021 tahmini bütçe raporu, denetleme kurulu raporu, raporların ayrı ayrı müzakeresi ve ibrası, tüzük maddesinde değişiklik okunarak karara bağlandı. Raporların okunmasının ardından tek aday olan başkanımız Yüksel Yıldırım, delegelerin tamamının oyunu alarak Samsunspor Kulübü Derneği’nin de başkanı seçildi.

ss1-8328.JPG

Genel Kurul’da teşekkür konuşması yapan Başkan Yüksel Yıldırım, futbolun patronu olmak istediğini, genel kurulun kendisine ve yönetim kurulu ile diğer organlara gösterdiği güven için teşekkür etti. Konuşmanın ardından tebrikleri kabul eden Yüksel Yıldırım, günün anısına katılımcılar ve yönetim kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

ss1-8365.JPG

Başkan Yüksel Yıldırım’ın yönetim kurulu listesi şu şekilde:
‘Yüksel Yıldırım, M. Savaş Boyar, Onur Bıyıklı, Fuat Katırcı, Erdinç Tosunoğlu, Vennaz Akyol Haznedar, Kaya Aşçı, Ergin Zorlu, Savaş Gömeç.

ss1-8442.JPG

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.